INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Laurenţiu Reghecampf, aproape de despărţirea de Al Hilal: "Discuţiile au fost dure" » Reacţia fostului antrenor al Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 22:33

Formaţia Al Hilal antrenată de Laurenţiu Reghecampf n-a reuşit decît un egal în ultima partidă din campionatul Arabiei Saudite, 2-2 cu Al Faysaly, meci care a reprezentat o restanţă din etapa a noua.

Jurnaliştii arabi de la cele mai importante publicaţii (Akhbaar24, Al Jazirh şi Al Watan) susţin că Reghecampf a avut vineri o discuţie cu preşedintele clubului, acesta reproşîndu-i fostului tehnician al Stelei rezultatul de egalitate cu Al Faysaly.

"Discuţiile au fost dure şi nu s-a ajuns la un acord între cele două părţi, care au opinii diferite. Conducerea clubului ia în calcul, ca opţiune, înlocuirea antrenorului, pentru a remedia ce se mai poate remedia, pînă la finalul sezonului".

Al Hilal e pe locul 4 în campionatul Arabiei Saudite, cu 25 de puncte, la două lungimi în spatele primului loc ce duce în calificările pentru Liga Campionilor Asiei ocupat de Al Shabab.

"Nu voi fi demis! Sînt unele probleme pentru că nu am reuşit să cîştig ultimul meci, însă astea sînt probleme interne, care se vor rezolva. Noi am am făcut un meci foarte bun, am avut multe ocazii.

Trebuie să fim inspiraţi în ultimele momente ale meciurilor. Să ne folosim de orice mijloace să terminăm cu un gol avans. Eu mai am contract pînă în 2016", a spus Laurenţiu Reghecampf la DolceSport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (85)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  01 Februarie 2015, 08:27

merge prodanca si-i salveaza postul!

bobonzy
bobonzy  •  01 Februarie 2015, 01:57

Reghe are impresia ca daca are contract pana in 2016 nu poate fi dat afara....HA....HA... ...REGHE ..vezi ca ti-ai pus o palarie cam mare pe cap si ti-a cam cazut pe ochi....manelistul are impresia ca e tot la Chiajna.....auzi la el.... ''AM CONTRACT PANA IN 2016''....HA....HA

chimir_sen
chimir_sen  •  01 Februarie 2015, 01:46

Cocalarul chiar e prost de pute ... Are impresia că un contract îl împiedică pe ceva văr de-al cumnatului șeicului să-i tragă un șut în coaye , de plânge Anamaria ... Sigur ... vreo 10 minute, de formă , apoi merge la pwwoulele ei obișnuite ...

Vezi toate comentariile (85)
Comentează