INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Laurențiu Reghecampf confirmă! Vrea un român la Litex: "Am vorbit deja cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 22:05

Antrenorul celor de la Litex, Laurențiu Reghecampf, a recunoscut faptul că îl dorește pe Valeriu Răchită în stafful său de la formația bulgară.

Tehnicianul chiar a luat legătura cu Răchită, iar acum a mai rămas doar ca șefii clubului bulgar să accepte venirea acestuia la club. 

"Am vorbit cu Vivi de foarte multe ori, pentru că el a jucat mult timp aici, ştie limba, ştie oamenii şi mă poate ajuta cu multe lucruri. Să vedem, sper să reuşim.

Am luat echipa din mers, dar ne dorim să rămînem cât mai sus, ca să ne putem bate la campionat. Eu cred că se vor schimba multe, dar acum sînt mulţi jucători la loturile naţionale. Avem nouă jucători la loturile de juniori şi U21 şi am la dispoziţie doar 18 jucători. Cred că, în perioada următoare, jucătorii vor acumula destule lucruri şi vor avea altă atitudine.

Am trei meciuri şi am pierdut unul, am cîştigat unul şi am făcut un egal. Normal că sînt nemulţumit. Vrem să ne luptăm pentru campionat, să cîştigăm campionatul. Trebuie să avem o altă atitudine", a spus Reghe la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gabrinho13
gabrinho13  •  05 Septembrie 2015, 11:12

Ba, desteptilor, care sunteti voi destepti, Reghecampf nu antreneaza la Ludogorets, ci la Litex Lovech.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează