INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Laurenţiu Reghecampf, interviu pentru Reuters » Lasă de înţeles că nu va rămîne mult timp la arabi: "Mie îmi place să îmi fac planuri pe termen scurt!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 22:49

Laurenţiu Reghecampf a oferit un interviu pentru Reuters, în care a vorbit şi despre Asamoah Gyan, jucătorul adversarei Al Ain, acuzat că şi-ar fi sacrificat un prieten în cadrul unui ritual de magie neagră, precum şi despre viaţa în Arabia.

...despre Gyan: "E un jucător special, un atacant de excepţie. E probabil unul dintre cei mai buni jucători din Africa în acest moment. Pe lîngă faptul că marchează uşor, are şi o experienţă mare şi este o ameninţare reală pentru noi. Am însă încredere că jucătorii mei îl pot opri"

...despre Al Ain: "Al Ain este o echipă tare şi sînt sigur că nu este încă decisă calificarea (n.r. Reghe a învins cu 3-0 în tur, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei). Sîntem obligaţi să facem un meci bun pentru a ne califica, poate chiar mai bun decît în tur"

...despre sosirea la Al Hilal: "Venind în Arabia Saudită am făcut un pas înainte, pentru că am semnat cu cea mai importantă echipă din Asia. Am mai avut cîteva oferte importante din Europa, unde cu siguranţă mi-ar fi fost mai uşor ca aici, însă eu sînt fericit de alegerea făcută. Ceea ce am găsit aici este incredibil. Şefii sînt foarte apropiaţi atît de jucători, cît şi de fani"

...despre planurile de viitor: "Mie îmi place să îmi fac planuri pe termen scurt. Sîntem în semifinalele Ligii Campionilor Asiei şi toţi vrem să cîştigăm trofeul. Vreau să scriu istorie la Al Hilal. Uneori, ca antrenor, eşti obligat să cîştigi, indiferent de maniera în care o faci, dar pentru mine o victorie adevărată înseamnă să mulţumesc pe toată lumea, de la fani, pînă la mass media"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Septembrie 2014, 09:20

...regheBlat este un mincinos ...fotbalul arab este cel mai slab si din Asia ...si din lume ...el si a ratat cariera de antrenor ...cine antreneaza la arabi ...nu mai ajunge antrenor bun ...

nebraska
nebraska  •  30 Septembrie 2014, 09:00
Postat de der.bomber pe 30 Septembrie 2014, 08:58

Ai mustatile pline de c(HA)c(HA)t impútítúle :))) Tot forumul se písá si se c(HA)cHA in gura ta :))))))))))

Pe ma///ta thiggane,mai ales ca e mustacioasa ca toate pirandele batrane.

der.bomber
der.bomber  •  30 Septembrie 2014, 08:58
Postat de nebraska pe 30 Septembrie 2014, 08:54

Nu ne intereseaza ce e tac-tu! Daca e latrină foloseste-o in liniste.

Ai mustatile pline de c(HA)c(HA)t impútítúle :))) Tot forumul se písá si se c(HA)cHA in gura ta :))))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează