INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Lecție pentru FCSB! A calificat "naționala" U19 la turul de elită, acum a făcut spectacol chiar într-un meci cu Viktoria Plzen

Andrei Sântean (foto: Slavia Praga)
Andrei Sântean (foto: Slavia Praga)

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 01:09

Andrei Sântean, atacantul de 18 ani al echipei naționale U19 și al Slaviei Praga, a revenit excelent la club după ce marcase un gol decisiv în calificările pentru turul de elită al Euro U19, la 2-1 cu Grecia.

Fotbalistul transferat în această vară în Cehia de la ACS Poli Timișoara a fost felicitat de conducerea clubului și de colegi pentru locul 1 obținut de România în grupa cu Rusia, Grecia și Gibraltar, fiind trimis să joace la echipa U21 a clubului. Contra Viktoriei Plzen, chiar ieri dimineață!

Slavia s-a impus clar, 3-0 pe terenul adversarei, iar Sântean a dat două pase de gol. Acesta joacă într-o poziție retrasă, de număr zece, spre deosebire de echipa națională, unde evoluează ca vârf clasic.

În clasament, Slavia U21 e pe locul 6, cu 23 de puncte, 6 mai puține decât liderul Pribram, care are și un meci în minus.

6
meciuri și 2 goluri are Sântean pentru Slavia U21 în acest sezon, unde a fost promovat de la echipa U19, pentru care joacă în paralel

Echipa de seniori a Viktoriei va întâlni FCSB joi seară, de la ora 20:00, în direct la PRO TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
magura
magura  •  21 Noiembrie 2017, 06:07

Daca joi, Viktoria s-ar impune clar cu 3-0, ce frumos ar fi. S-ar bucura o tara intreaga de infrangerea fcsb-ului!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează