INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Lens a retrogradat din prima ligă! » Boloni demis?

Foto: AFP
Foto: AFP

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2011 21:08

După 1-1 la Monaco, soarta echipei Sang et Or e decisă! Aventura lui Loţi a durat doar 5 luni

Cînd a semnat cu Lens, în ianuarie, un contract pe doi ani şi jumătate, ştia că salvarea de la retrogradare era echivalentă cu ascensiunea pe Everest. A descoperit o echipă distrusă psihic, măcinată de conflicte interne, cu jucătorii bătîndu-se între ei în vestiar...

Ieri, la Monaco, trebuia să cîştige ca să mai aibă un strop de speranţă. Dar cum? La Monte Carlo nu bătuseră din 1998! Şi acum, Lens a fost condusă pînă în minutul 90+3. A egalat în ultimele secunde, însă degeaba. Are 35 de puncte, iar Nancy, ultima care evită retrogradarea momentan, e la 7 lungimi distanţă cu două etape înainte de final.

Cum nici nu se înţelege cu jucătorii (săptămîna trecută Sertic a sărit să-l bată, iar căpitanul Hermach l-a insultat), şi preşedintele Martel caută înlocuitori, Boloni nu va mai rămîne la Lens.

18 puncte din 54 posibile a cîştigat Boloni la Lens; 4 victorii, 6 egaluri şi 8 eşecuri în 18 meciuri de Ligue 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cezar.itoma
cezar.itoma  •  16 Mai 2011, 08:56
Postat de 46and2 pe 16 Mai 2011, 01:31

Pampalau si asta.

Pampalau? Ai fost vreodata antrenor la o echipa de pe ultimul loc intr-un campionat cvasi puternic si cu probleme de atitudine in lot? Boloni mi se pare unul dintre cei mai rigizi antrenori dpdv al disciplinei sportive si daca nici el nu a putut sa dreaga nimic acolo inseamna ca e o problema cu jucatorii si nu cu antrenorul...Sa te vad pe tine antrenand la o echipa in care jucatorii se iau la bataie nu numai la antrenament dar si la vestiare in timpul meciului..ce faci? Le tii discursul lui Pacino din "Any given Sunday?" :))...Omu a incercat, nu s-a putut, aia e...merge mai departe..nu cred ca o sa duca lipsa de oferte ...

mieusa
mieusa  •  16 Mai 2011, 02:37

Boloni e un domn care uraste violenta si nesimtirea. Pacat ca nu are ajutor din partea conducerii, care trebuia sa dea afara pe cei 2 huligani. El s-a dus la Lens sa-i invete sa joace fotbal nu sa-i civilizeze.

46and2
46and2  •  16 Mai 2011, 01:31

Pampalau si asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează