INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Lista de transferuri a lui Lucescu a ajuns în presă! Două supervedete + un internațional român se află pe ea

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 22:46

Mircea Lucescu trebuie să o readucă pe Zenit în fruntea Rusiei după un sezon dezamăgitor, terminat pe locul 3, care duce echipa în Europa League.

Rușii anunță deja primele mutări ale lui Lucescu la Zenit. Neva News susține că pe lista românului sunt Marlos și Taison, plus Denis Alibec, internațional român aflat în plină ascensiune.

Știrea a fost difuzată deja și de ucraineni, care se aștepatu ca Lucescu să-și ia vedetele de la Șahtior Donețk.

De serviciile lui Denis Alibec mai sunt interesate câteva echipe importante precum Wolfsburg, FC Krasnodar și Legia Varșovia.

E greu de crezut că Astra va putea refuza oferta rușilor, care sunt gata să ofere suma dorită de giurgiuveni. Pe Taison și Marlos vor să dea 35 de milioane de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  31 Mai 2016, 12:59

Daca are cine sa-l serveasca (si sigur d-l Lucesu are grija de asta), Alibec este in stare de un salt valoric exceptional. Bafta si fa-le pe toate cu masura, Denis! Merita sa-ti sacrifici 5 ani de tinerete. Numai de tine depinde. Tehnicianul Lucescu stie sa te slefuiasca.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Mai 2016, 11:57

...sunt convins ca nu o sa transfere niciun roman la Zenit ...

zizu
zizu  •  31 Mai 2016, 07:29
Postat de satyricon pe 31 Mai 2016, 02:23

Il ia pe Alibec pe post de sifonier? Sau au nevoie de un paznic de noapte?! Sa fim seriosi Luce este suficient de viclean, de experimentat ca sa nu se incurce cu jucatori romani, mai ales cu unii cu probleme de comportament si trecuti de prima tinerete.

ce aveti fcsb istilor? va e ciuda ca nu marseaza la minciunile infractorului vostru si nu l ia pe petarda de stanciu? esta e umflat de media profcsb ista si de prafurile lui neubert,credeti ca astia din cluburile mari nu s au prins ce se face la fcsb? la arabi cu el,marea vedeta indopata

Vezi toate comentariile (12)
Comentează