INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

FOTO și VIDEO » Florin Andone, gol contra lui Atletico Madrid în La Liga » Scene de coșmar, după o accidentare horror a lui Torres

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 21:29

Florin Andone a fost titular și a marcat în partida pe care Deportivo la Coruna a disputat-o pe teren propriu contra lui Atletico Madrid, în runda cu numărul 25 din campionatul spaniol.

VIDEO » Deportivo la Coruna - Atletico Madrid 1-1
A marcat: Andone '13/Griezmann '68
Click AICI pentru liveTEXT!

În minutul 13, Andone a interceptat o pază greșită a lui Oblak și a deschis scorul pentru Deportivo. Atacantul român a pus capăt unei perioade de peste o lună în care nu marcase.

Griezmann a restabilit egalitatea cu aproximativ 20 de minute înainte de final, cu un șut imparabil de la aproximativ 20 de metri.

torres, scos inconștient de pe gazon

Fernando Torres a început partida ca rezervă la Atletico, însă a fost introdus pe teren de Simeone în minutul 65, în locul lui Gameiro.

După 20 de minute, Torres a fost protagonistul unei scene înfiorătoare, care a amuțit stadionul lui Deportivo. Spaniolul s-a ciocnit într-un duel aerian cu Bergantinos și a căzut s-a lovit puternic cu capul de gazon.

VIDEO cu accidentarea lui Fernando Torres

Echipele medical au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor, în timp ce unul dintre coechiperi îl ajuta pe Torres să nu-și înghită limba.  Fotbalistul de 32 de ani a fost transportat de urgență la spital.

La finalul meciului, Filipe Luis a declarat că Torres și-a revenit în ambulanță și este conștient. Surse din presa spaniolă anunță că atacantul își va petrece noaptea la spital, unde va fi supus unor investigații mai amănunțite.

Echipele de start:

Deportivo la Coruna: Lux - Juanfran, Arribas, Sidnei, Luisinho - Borges, Mosquera Parada - Fajr, Colak, Kakuta - Andone
Rezerve: Tyton - Bergantinos, Gama, Gil, Laure, Navarro, Joselu

Atletico Madrid: Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Correa, Gabi, Koke, Thomas - Griezmann, Gameiro
Rezerve: Moya - Gaitan, Lucas, Henrique, Savici, Torres 

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
raul4steaua
raul4steaua  •  03 Martie 2017, 08:32
Postat de otelul_galati pe 02 Martie 2017, 23:29

ce sa intamplat cu Torres ??

Conform Eurosport e ok, cica e "constient si stabil"

otelul_galati
otelul_galati  •  02 Martie 2017, 23:29

ce sa intamplat cu Torres ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează