INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERLIG

VIDEO + FOTO Șumudică, înfrângere pe teren propriu cu Galatasaray într-un meci cu scântei! 6 foști jucători din Liga 1 au fost în teren

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 21:11

Șumi a făcut egal și cu Fenerbahce (3-3), și cu campioana Beșiktaș (1-1), dar a pierdut ambele confruntări cu Galatasaray. 1-4 la Istanbul, chiar în prima etapă, când Cim-Bom-Bom era antrenată de Igor Tudor, și 1-3, acasă, în duel cu Fatih Terim.

VIDEO CU GOLURILE!

Erdoğan nu l-a ajutat

Plecăciunea în fața dictatorului Recep Tayyip Erdoğan - "Dacă era președintele țării mele, România ar fi fost campioană mondială. Iubește fotbalul. Îi voi strânge mâna și îi voi mulțumi" - nu l-a ajutat deloc pe antrenorul lui Kayseri.

Azi, arbitrii au greșit din nou împotriva lui. Galata (cu Latovlevici titular) a deschis scorul după o mare eroare de arbitraj. În minutul 12, la 0-0, Öztekin l-a lansat pe Garry Rodrigues pe aripa dreaptă și Derdiyok a finalizat centrarea acestuia. Însă, în clipa în care a primit mingea, Rodrigues era într-un ofsaid de un metru!

Săpunaru a ridicat mâna în timpul fazei, fără succes. Cüneyt Çakιr, cel mai bun "central" turc, a validat reușita.

A împins infirmierii

La 0-1, Kayseri a cedat și, șase minute mai târziu, același Derdiyok a mai înscris o dată. 0-2. Silviu Lung jr. nu-și putea salva echipa, n-a avut nicio șansă la cele două goluri.

După pauză, Șumudică l-a folosit pe De Amorim, și Kayseri a marcat. Căpitanul Umut Bulut, omniprezent, a punctat: 1-2 (52). Gazdele au dominat până la final, creându-și câteva ocazii mari. N-a găsit golul remizei. Și antrenorul a luat foc.

Văzând că doi infirmieri au scăpat targa la margine, Șumi a început să urle la ei și să-i împingă. Nu s-a liniștit până la final. Dar a pierdut. Nici Asamoah Gyan (care l-a înlocuit pe Săpunaru în minutul 77) n-a egalat.

Ba chiar Galatasaray a mai înscris o dată. Cel surprins în ofsaid, Rodrigues, a reușit să înscrie în prelungirile partidei din pasa lui Ndiaye. 

Galatasaray a adunat 38 de puncte și a urcat pe locul 2. Bașakșehir e lider cu 39 de puncte. Kayserispor a coborât pe locul 6, cu 30 puncte, la egalitate cu Trabzonspor și Goztepe.

 clasament

***

LIVETEXT KAYSERISPOR - GALATASARAY 1-3 (Bulut 52 / Derdiyok 13, 19, Rodrigues 90+2)
Click aici pentru LIVETEXT! / CLICK PENTRU VIDEO

- În minutul 76 Șumudică forțează atacul. Îl scoate pe Săpunaru și intră Gyan
- În a doua repriză au intrat Amorim și Vural în locul lui Turan și Boldrin. 
- A fost ofsaid la faza premergătoare centrării din care Galatasaray a deschis scorul. Rodrigues era în poziție neregulamentară
ofsaid galata

Echipele de start:

Kayserispor: Lung Jr - T. Lopes, Săpunaru, Kana, Turan - Cinaz, Badji - Boldrin, Turuc, Mendes - Buluc
Rezerve: Yildirim, Vural, Varela, Ozturk, Kucher, Kas, Gyan, Gulen, Espinoza, De Amorim

Galatasaray: Muslera - Mariano, Denayer, Aziz, Latovlevici - Ndiaye, Inan - Rodrigues, Feghouli, Oztekin - Derdiyok
Rezerve: Iscan, Linnes, Guntes, Gumus, Donk, Cigerci, Belhanda, Balta

Fanii Galatei au creat o atmosferă incendiară:

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Ianuarie 2018, 09:33

Vezi ca mai sunt cateva articole despre meciul asta, asa ca posteaza-ti gandurile si acolo. Și tot Î-L sa scrii, taticu`...

ucluj2011
ucluj2011  •  23 Ianuarie 2018, 08:43
Postat de blatistu12 pe 22 Ianuarie 2018, 23:51

Cum???superantrenorul a fost invins? NU se poate.sumudica,mu......e Sumudica.*** pe locul 6. ACOLO e locul tau.

Ai văzut meciul? Cu un arbitraj ca ăla și Barcelona ar fi pierdut. Șumudică chiar ESTE un antrenor FOARTE FOARTE bun cu șanse REALE de a deveni un antrenor mare de tot. Cu lotul pe care î-l are Șumudică a reușit să facă din ra/h/at bici și să mai ȘI pocnească și nu este prima dată cînd reușește asta. Dă-i pe mînă o echipă cu lotul lui Galatasaray sau Beșiktaș (ca să nu mai vorbim de nume MARI din fotbalul European) și vei vedea ce face extraordinarul Șumudică. Nu mai faceți valuri pe uscat că sunteți ridicoli. Șumudică ESTE antrenor tăticu , nu glumă!!!

blatistu12
blatistu12  •  22 Ianuarie 2018, 23:51

Cum???superantrenorul a fost invins? NU se poate.sumudica,mu......e Sumudica.*** pe locul 6. ACOLO e locul tau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează