INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Lobby împotriva lui Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina: ”Neto e peste el!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 18:16

Fostul portar al echipei AS Roma, Giovanni Cervone, susţine că Norberto Neto este mai bun decît Ciprian Tătăruşanu, iar clubul Fiorentina ar fi trebuit să-i prelungească contractul brazilianului, informează violanews.com.
"Neto este mai bun decît Tătăruşanu. Nu înţeleg cum Juventus nu l-a achiziţionat pînă acum. Nu cred că Neto este vinovat în conflictul cu Fiorentina, clubul ar fi trebuit să facă un efort financiar şi să-i prelungescă contractul", a spus Cervone.

Ciprian Tătăruşanu a devenit titularul postului de portar la Fiorentina, după ce brazilianul Norberto Neto a refuzat la începutul anului să-şi prelungească contractul scadent la finalul acestui sezon.

Internaţionalul român s-a accidentat în urmă cu două săptămîni, iar Neto a revenit în poarta Fiorentinei.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
qazwsxedcrfv
qazwsxedcrfv  •  19 Martie 2015, 08:39
Postat de khal_37 pe 19 Martie 2015, 01:02

Comentariul tau demonstreaza inca o data ca esti praf...habar nu ai despre acest sport, vorbesti doar din auzite si dai doar din gura a proasta....

Tantarusanu?! Tu esti ma?

khal_37
khal_37  •  19 Martie 2015, 01:02
Postat de valiza.epo pe 18 Martie 2015, 19:46

Tatarusanu nu are valoare nici de rezerva in Serie A. Aici, in imitatia de fotbal de la noi, treaca-mearga. dar in Serie A un portar de rezerva trebuie sa aiba valoare!

Comentariul tau demonstreaza inca o data ca esti praf...habar nu ai despre acest sport, vorbesti doar din auzite si dai doar din gura a proasta....

eucutine
eucutine  •  18 Martie 2015, 20:28

Neto doar ce a luat 4 de la Lazio.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează