INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA

Lobonț, gafă la debutul pentru Roma

Bogdan Lobont, Lobont, AS Roma
Bogdan Lobont, Lobont, AS Roma

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2009 00:00

Bogdan Lobonț a avut parte de un debut cu ghinion în poarta italienilor de la AS Roma, greșind la golul marcat de cei de la Napoli prin Ezequiel Lavezzi.

Fostul dinamovist a intrat astăzi în minutul 21 al partidei dintre AS Roma și Napoli, înlocuindu-l pe portarul gazdelor, Bertagnoli. Nu au trecut decît cinci minute, cînd Lavezzi a primit o pasă la 11 metri de poartă și a șutat din întoarcere, pe centru, și l-a învins pe portarul dinamovist.

Deși șutul a fost unul parabil, Lobonț a fost surprins de execuția atacantului napoletan, intervenția sa venind mult prea tîrziu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  04 Octombrie 2009, 19:10

*care au vazut

 •  04 Octombrie 2009, 19:09
Postat de pe 04 Octombrie 2009, 17:42

mai stiti cand va certati ca lobont e cel mai bun, ca a jukt in strainatate si alte faze de genul? uite-l, asa joaca el in strainatate :))

"Asa"... cum? L-ai vazut aparand in meciul de azi? Un aparator/mijlocas/atacant poate gresi de 50 de ori pe meci (o pasa/un sut/o centrare) si nici nu se observa. Un portar greseste o data si apoi poate scoate 50 de suturi, tot golul luat ramane in memorie. C-asa-i in fotbal. Dar Lobont ramane un portar MARE. Spre deosebire de comentatorii de pe-aici, care au cazut orasele in care a aparat el doar in poze.

 •  04 Octombrie 2009, 18:56

2-1 pt roma

Vezi toate comentariile (12)
Comentează