INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Lucescu este aproape de revenirea în Turcia » Un președinte de club anunță că s-a înțeles cu antrenorul român

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 15:35

Mircea Lucescu este tot mai aproape de a se despărți de Șahtior și ar putea ajunge din nou în Turcia, unde le-a mai antrenat pe Galatasaray și Beșiktaș.

Muharrem Usta a fost ales noul președinte al celor de la Trabzonspor și a anunțat că vrea ca în doi ani, cînd clubul își serbează a 50-a aniversare, să cîștige titlul în Turcia. Usta a declarat că s-a înțeles cu Mircea Lucescu, care va veni la echipă în vară.

"Eu sînt bun prieten cu Mircea Lucescu. Mi-a spus că la finalul sezonului va veni la Trabzonspor. Vom face un plan pe mai mulți ani și ne vom gîndi la viitorul echipei", a spus Usta potrivit presei din Turcia.

Ibrahim Haciosmanoglu, un alt candidat pentru președinția celor de la Trabzonspor, declarase că îl vrea pe Gică Hagi antrenor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
benaflek
benaflek  •  07 Decembrie 2015, 16:16

voi mai puneti botul la ce minte mumia asta? duca se ca nu intereseaza pe nimeni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează