INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTAK - ZENIT 2-1

Lucescu, ironizat dur în Rusia: "Îți iei bilet la primul avion Moscova - București? Sau cauți cu escală?"

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2017 09:28

Antrenorul lui Zenit a văzut reluarea penaltyului refuzat în prima repriză pe un telefon celular, la marginea terenului. "A fost evident că fundașul lui Spartak a ridicat mâna și a oprit mingea", a declarat secundul Spiridon.

Era exact minutul 43:26, la 1-0 pentru Spartak, când una din camerele televiziunii ruse Match l-a surprins pe Mircea Lucescu, la marginea terenului. Nu mai privea jocul, ci se uita pe un telefon celular, împreună cu doi asistenți. I se arăta că fundașul stânga al gazdelor, Kombarov, făcuse henț în careu la centrarea lui Smolnikov.

Imaginea cu Luce analizând faza pe smartphone a ajuns și pe Twitter, tehnicianul fiind ironizat dur de fanii lui Spartak. "Îți iei bilet la primul avion Moscova - București? E dimineață, la 9:15. Sau cauți cu escală?", a fost întrebat. "Hahaha, Lucescu caută penaltyul! De-asta pierde!", a spus alt moscovit. "Își pregătește conferința încă din prima repriză", a adăugat altul, care a completat: "Aparent, aurul ce a mai rămas la Zenit va fi luat de Lucescu".

La sfârșit, antrenorul lui Zenit a refuzat să comenteze acel moment în timpul conferinței de presă, dar secundul Alexandru Spiridon, care e și translatorul său, a declarat: "A fost penalty clar. Kombarov a ridicat mâna și a oprit mingea".

Totuși, fostul arbitru rus Serghei Husainov a declarat pentru cotidianul Sport Ekspres că nu trebuia dat penalty la hențul lui Kombarov: "Centralul Egorov a judecat corect".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
observator_federal
observator_federal  •  17 Aprilie 2017, 12:39

Ultimul hal de jurnalism, sa citezi postarile in Social Media ale unor suporteri ai adversarelor lui Lucescu (chiar, selectia mesajelor citate pe ce baza s-a facut? la o adica puteau fi "redate" si injuraturile unora de teapa lui Bakunin?). Subiectivismul cand se selectioneaza mesaje favorabile unor jucatori romani in strainatate - FCSBisti de regula- mai poate fi scuzat (greu, totusi) dar bucuria de a "desfinta", "umili", "da de pamant" cu marele antrenor roman Lucescu denota o grava criza morala (si psihica?) a "jurnalistului". Mare rusine!!!

iobag
iobag  •  17 Aprilie 2017, 11:21
Postat de demolarii pe 17 Aprilie 2017, 10:30

Da, e un antrenor mediocru. Asa se definesc antrenori de pe locurile 6-50 din clasamentul mondial. Urmatorul roman e L Boloni si e prin preajma locului 120....restul mai jos, mult mai jos....cat despre ce scriu rusi, sa ne amintim doar atacurile lui G Hagi impotriva calitati jucatorilor straini adusi in Liga I..

Ti se pare ca boloni e umflat de presa romaneasca ca lucescu care mai are putin si e comparat cu guardiola?

whiteredarad
whiteredarad  •  17 Aprilie 2017, 11:21

Tipic romanesc,...ne bucuram de necazul altuia...! Chiar si autorul articolului nu-si spune parerea despre faza,preferad insa sa ne dea ironiile rusilor. Am vazut meciul, a fost penalty, in plus Lucescu are un lot net mai slab ca anul precedent. El s-a dus la rusi , pentru ca acestia ii promisesera ca il vor ajut sa is8 deblochezw banii aflati in banci ucrainiene. De fapt la romani e des intalnit ca cel bun sa fie umilit acreditandu-se ideea ca e la fel ca toti ceilalti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează