INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  XANTHI

Lucescu jr nu e deranjat de porecla "Mister X": "Să vă spun de ce e o satisfacție"

Foto: ALex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: ALex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 19:23

Răzvan Lucescu a dus-o pe Xanthi pe locul al doilea în Grecia, în spatele lui Olympiakos și explică de ce este greșită ideea că echipa sa nu joacă meciurile la victorie.

"Faptul că am fost și sunt consierat Mister X e o satisfacție și spun de ce. Fă un calcul câte goluri am marcat în toate aceste meciuri. Ceea ce fac, și poate de aici vine ideea de stil defensiv, e că țin enorm de mult la momentul când n-avem mingea, să fim organizați în cele mai mici detalii.

Dar la fel de mult sau poate mai mult pun accent pe situații de construcție, pe situații de atac rapid, pe momente în care recuperăm mingea, cât de repede se ajunge la finalizare", a spus Răzvan Lucescu la TV Dolce Sport.

87 de meciuri
a disputat Xanthi sub comanda lui Răzvan Lucescu, dintre care a câștigat 29, a pierdut 26, iar 32 s-au încheiat la egalitate

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (7)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 Ianuarie 2017, 20:56

Invers: Steaua este cea mai mare obsesie pt Lucifer. In ridicol am cazut noi si generatia de aur care nu a mers la mondiale in 86: Belo, Laca, Majaru, T Stoica s.a. A, si Europa care a desfiintat Gheata de Aur !

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  02 Ianuarie 2017, 20:31

Stiu ca Lucescu este vazut ca cel mai mare dusman al fcsb-ului. Este greu sa-l critici asa ca daca insisti sa-i gasesti nereusite cazi in ridicol.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 Ianuarie 2017, 08:00

Scuze, Luce a mai atacat o data: cu Irlanda de Nord cand ne trebuia 0-0. A devenit cetatean de onoare al Irlandei si apoi duce de Tirana. E adevarat ca l-au furat arbitrii si a fost urmarit de tramvai si ghinion. Steaua a avut numai antrenori ofensivi care au luat cupe europene si ne-au calificat la europene si mondiale.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează