INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Lucescu se apără după valul de critici venite din Rusia: "Rezultatele nu sunt mai slabe decât anul trecut" » Ce spune de o eventuală plecare de la Zenit

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 17:19

Mircea Lucescu, tehnicianul echipei Zenit Sankt Petersburg, a oferit primele declarații după ce presa din Rusia a scris constant în ultimele zile că antrenorul român va fi demis de la gruparea rusă. 

"Rezultatele de acum nu sunt mai slabe decât cele de anul trecut. Eu sunt calm și fac tot ce pot pentru a scoate maximum de la jucători , însă nu întotdeauna îți iese.

Pentru mine subiectul demiterii nu este important, ci meciul cu Spartak Moscova. După meci vom vorbi despre restul", a spus Mircea Lucescu, conform ziare.com

Mai multe publicații din Rusia au scris că Lucescu va fi demis dacă nu va reuși să câștige partida de duminică cu Spartak Moscova, liderul din Rusia.

După 22 de etape, Zenit se află pe locul trei în Rusia, cu 43 de puncte, la opt lungimi de liderul Spartak.

"Il Luce" o antrenează pe Zenit din luna mai a anului trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
751049255028841
Marius Ghenghiu  •  15 Aprilie 2017, 16:59

si cand ma gandesc ca toata lumea ( si aici vreau sa ma refer la media ) era super hyped de cum juca Zenit in inceputul sezonului si in grupele EL. aveau numai victorii dinalea cu 3,4 goluri, 5 etc. si acum il desfiintam pe Luce... stati linistiti ca Slutsky al vostru nu i cu nimic mai bun ca si Luce. nici AVB n a fost ..

balauru48
balauru48  •  15 Aprilie 2017, 08:59
Postat de tonyys pe 14 Aprilie 2017, 20:19

A ajuns intr-un campionat mai serios si din nou ne arata cat de slab antrenor e .....in italia aproape l-a luat la bataie taribo west.

Da ma prostalailor(milne, iosif, tontys), acest antrenor "slab" este cel mai titrat antrenor de fotbal roman din toate timpurile :))

monteverdi
monteverdi  •  14 Aprilie 2017, 22:41

Ceva dreptate are și Lucescu. Au fost vânduți cei mai buni jucători ai echipei, iar cei noi au nevoie de timp pentru a se integra. Nimeni nu-și vinde vedetele dacă vrea rezultate, iar o echipă se schimbă în 1-2 ani, nu peste noapte.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează