INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Lucescu, toată ziua pe drumuri » S-a dus să se vadă cu vedetele Turciei și laudă un jucător: "Are talent și numărul 10 sub piele”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 august 2017 16:03

Selecționerul Turiciei, Mircea Lucescu, s-a dus la Milano să discute cu Hakan Calhanoglu: ”Mi-a făcut o impresie excelentă. Are talent și numărul 10 sub piele”, a spus noul selecționer al Turciei.

Mircea Lucescu, 72 de ani, și-a intrat serios în rol la turci. După ce a asistat la Samsun la finala Cupei, noul selecționer al Semilunei s-a urcat în avion și a zburat în Italia. S-a întors la Milano pentru a sta de vorbă cu Calhanoglu, mijlocașul lui AC Milan.

"Am vrut să aflu de la Montella cum s-a comportat în pregătiri și mi-a vorbit foarte frumos de el. Și eu am o impresie excelentă. Hakan e un fotbalist inteligent, care vrea să-și ducă echipa cât mai sus și sunt sigur că o va face. Simte sub piele numărul 10 și știe să-l interpreteze bine în teren", a spus Il Luce pentru Milan TV.

Se retrage în 2020?

Înaintea plecării spre Italia, tehnicianul de 72 de ani ar fi anunțat, în presa de la Istanbul, că renunță la fotbal în 2020. "Am acceptat propunerea naţionalei Turciei din motive financiare şi profesionale. Și calificarea la Cupa Mondială ar fi încununarea întregii cariere. După ce mi se va termina contractul cu Federaţia Turcă, o să mă retrag din fotbal. Turcia este ultima echipă pe care o voi antrena", ar fi declarat în cotidianul Fanatik. 

Discuție cu Arda Turan

Periplul lui Lucescu, care a mai discutat în Italia cu Emre Mor (Inter) și Cengiz Under (Roma), va continua cu Germania și Spania. Acolo va stabili primele contacte cu Yunus Mallı, Nuri Şahin, Kaan Ayhan, Omer Toprak, Caglar Soyuncu și alți tineri de prespectivă. Apoi, zboară mâine în Spania, la Barcelona, să-l convingă pe Arda Turan să revină la națională.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  08 August 2017, 18:25

bai ziaristii lu papura-voda, daca *** toata ziua e suficient, dar fiti discreti, nu ne aratati ca de p...*** sunteti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haudinamo
haudinamo  •  08 August 2017, 18:22

Sper ca a vorbit si cu vatmanii din orasele respective, sa stea toti la depou cand trece el.

bogdared9
bogdared9  •  08 August 2017, 16:50

Inter, Roma, Barcelona - si voi vreti sa vina sa-l antreneze pe Bogdan Stancu :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează