INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Lucescu, tot mai aproape de a semna noul contract: ”Voi aduce echipa pe drumul cel bun"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2017 09:15

Șefii lui Galatasaray speră ca Mircea Lucescu, 72 de ani, să-l și tempereze pe antrenorul croat, Igor Tudor: "Caracterul dificil al acestuia a creat în trecut numeroase probleme de comunicare".

Mircea Lucescu nu i-a dat încă un răspuns Galatei în privința postului de director sportiv propus de conducerea clubului. Dar a transmis deja un mesaj pozitiv prin intermediul lui Can Topsakal, trimisul special al președintelui Dursun Ozbek, cu care s-a întreținut la București. "În ceea ce-l privește pe Igor Tudor, e un tehnician tânăr și ambițios. A avut un start de sezon nefericit, însă cred că putem îndrepta situația împreună", le-ar fi spus Luce turcilor, potrivit cotidianului Fotomac.

Românul a precizat totodată că nu se pune problema să antreneze echipa, "ceea ce a constituit o mare ușurare pentru fostul inernațional croat", scrie același Fotomac. Ziar ce susține că pentru șefii Galatei e foarte important și ca Lucescu "să-l mai tempereze pe Tudor. Caracterul dificil al acestuia a creat în trecut numeroase probleme de comunicare. Și în cadrul echipei, și în relația cu presa". 

"Mă voi înțelege sigur cu Lucescu. Suntem amândoi din Balcani. O să am multe lucruri de învățat de la un maestru ca el" Igor Tudor, antrenor Galatasaray 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
the_gunner
the_gunner  •  01 August 2017, 00:50

Nu-i nici o problema ! Ambii vorbesc romaneste ! Igor ca in Banatul Sirbesc ,dar asta nu-l deranjeaza pe Mircea .

florin_v7
florin_v7  •  31 Iulie 2017, 17:02

Dl Lucescu nu are simtul ridicolului si al retragerii in relativa glorie dupa o activitate prodigioasa marcata de succese importante. momentl Zenit trebuia sa fie capat de linie, insa se pare ca vrea sa ajunga tinta ironiilor .....va sfarsi lamentabil la Galata, va rog sa retineti; daca avea putin suflet si nu umba dupa bani (cat mai multi) revenea la Dinamo, onorific, MARE PACAT, domnule Lucescu!

balauru48
balauru48  •  31 Iulie 2017, 14:10
Postat de Pompiliu Bota pe 31 Iulie 2017, 14:11

Fara Razvanel nu poti sa aduci echipa pe drumul cel bun. Il pui antrenori cu portarii (portarii care nu ajung la bara de sus).

Ma prostalaule :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează