INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

Lucian Sînmărtean i-a fermecat pe arabi: "El e Lionel Messi al nostru" » Imaginea care i-a uimit pe suporteri

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 10:14

Al Ittihad face spectacol de cînd la echipă au ajuns Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala. Formaţia condusă de Victor Piţurcă a reuşit în ultimele şase meciuri să le cîştige pe toate, iar mijlocaşul român a fost de fiecare dată în centrul atenţiei.
Sînmărtean i-a impresionat atît de mult pe fanii arabilor încît aceştia au ajuns să-l compare cu Lionel Messi.

O imagine care circulă pe Twitter face senzaţie. Aceasta are şi un mesaj special: "Sînmărtean e Messi al nostru. Nu trebuie să vedeţi decît imaginea asta şi o să vă daţi seama de ce".

656300-dovada-ca-sanmartean-a-devenit-messi-in-arabia-saudita-dupa-mai-putin-de-3-luni-imaginea-care-face-senzatie-1.jpg

656299-dovada-ca-sanmartean-a-devenit-messi-in-arabia-saudita-dupa-mai-putin-de-3-luni-imaginea-care-face-senzatie.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cristi47.reload
cristi47.reload  •  24 Martie 2015, 12:30
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Martie 2015, 11:03

Sanmartean ...un jucator de care nu mai avem nevoie ...

Oltenii - niste je9osi de care nu avem nevoie

florin_teodor
florin_teodor  •  24 Martie 2015, 12:12

Si totusi nu vad nici o asemanare intre el si messi, nici ca stil , nici ca daruire , nici ca pase, suturi , goluri...performanta etc. de cand puneti botul la ce zic fanii arabilor de parca se si pricep la fotbal. adevarul este ca si ei si voi dragi jurnalisti, nu-i prea mare diferenta.

valiro
valiro  •  24 Martie 2015, 11:50

Cu Sanmartean in echipa, Steaua putea sa joace mult mai bine. Dadea niste pase de care nimeni nu e capabil acum din lotul Stelei. Sa nu mai spun de driblinguri in viteza. Cine mai dribleaza la Steaua acum ? Toti arunca mingea in fata si fug dupa ea. Multi n-o mai ajung... altii se impiedica, altii obosesc.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează