INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CROAŢIA

Lui Măţel îi merge tot mai bine la noua echipă » Românul a ajuns în semifinalele Cupei Croaţiei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 11:13

Alexandru Măţel, 25 de ani, a semnat în luna ianuarie a acestui an cu Dinamo Zagreb, după ce intrase în dizgraţia celor de la Astra. 
Fundaşul român a fost integralist în meciul pentru calificarea în semifinalele Cupei Croaţiei împotriva celor de la NK Istra. Dinamo Zagreb a cîştigat şi manşa retur cu 3-0, după ce în deplasare reuşise să învingă cu 1-0.

Pentru formaşia calificată mai departe au marcat Fernandes, cu 3 minute înainte de pauză, Hodzic, în minutul 55, şi Coric din penalty, în minutul 69. Celelalte echipe calificate în semifinale sînt Hajduk Split, Rijeka şi RNK Split.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  05 Martie 2015, 11:40

Bine c-a plecat de la Astra...acolo batea pasul pe loc .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Martie 2015, 14:07

vrem mai mult fotbal croat ...decat arab ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează