INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Luiz Felipe Scolari e fermecat de calităţile lui Mircea Lucescu: "Ştie extrem de mult fotbal"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 12:43

Mircea Lucescu o antrenează de peste 10 ani pe Şahtior Doneţk şi este recunoscut pentru performanţele obţinute cu formaţia ucraineană, dar şi pentru promovarea fotbaliştior brazilieni.

Formaţia pregătită de român s-a aflat în acelaşi hotel cu mai mulţi reprezentanţi ai lui Gremio, echipă condusă de fostul selecţioner al Braziliei, Luiz Felipe Scolari, care l-a lăudat pe antrenorul Şahtiorului.

"Abia aşteptam să am o discuţie cu Mircea. Ne ştim de prin 2000, dar nu ne-am mai întîlnit de multă vreme. Mereu este o plăcere să stai de vorbă cu el. Ştie atît de mult fotbal, iar stilul lui îmi place foarte mult. Încă arătăm amîndoi foarte bine (rîde). Mă bucură foarte mult că foloseşte foarte mulţi brazilieni la Şahtior", a spus Luiz Felipe Scolari pentru site-ul oficial al ucrainenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2015, 14:42

...mare oportunist ..de 10 ani la o echipa din Est ...

scorpionul1923
scorpionul1923  •  26 Ianuarie 2015, 14:20

Hai ca apar acusica si intarziatii (stiti voi la ce ma refer, dragutilor :D) care vor behai in cor ca este vorba despre o...complezenta :))))) Iar! =)) Nu-i bai ca-s tolomaci, au si ei o calitate...sunt perseverenti in...(cenzura ma impiedica sa scriu in ce sunt ei perseverenti) :)))))))))

reddog
reddog  •  26 Ianuarie 2015, 14:05

Da dar analfabetul,urangutanul ,agramatul de nea Puiu este antrenorul secolului...Noroc de mioara ros-albastra ca de obicei!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează