INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VFB - GLADBACH 2-1

Marica e în formă maximă! A dat din nou gol în Bundesliga!

Ciprian Marica, Marica, Stuttgart
Ciprian Marica, Marica, Stuttgart

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Perioadă excelentă pentru Ciprian Marica la Stuttgart! Atacantul român a înscris din nou pentru şvabi în confruntarea pe care elvii lui Christian Gross au cîştigat-o pe teren propriu în faţa Borussiei Monchengladbach.

Condusă încă din minutul 33 după reuşita lui Reus, VFB a revenit după pauză şi a întors rezultatul graţie reuşitelor lui Marica (66) şi Kuzmanovici (83).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  04 Aprilie 2010, 15:36

Cind vad comenariile ma intristez !C atacant are la ora actuala Romania? Romania trezeste-te !!!!!

 •  04 Aprilie 2010, 15:26

Dc uni dintre noi vor s scoata todeauna c e mai rau din tot. Fratilor Marica acum e pe val nimeni nu a spus c e cel mai bun.Trebuie s avem incredere in el alfel cum au avut nemti. Bravo Marica tineo tot asa pt c l ora actuala doar cu el si Chivu mai scoatem capul in lume. Suntem mindri d voi .Succes in continuare.

 •  04 Aprilie 2010, 06:51

Marica ramane doar un golan, vorba lui Marian Iancu, nu are ce cauta la nationala ca prea ne-a mancat o gramada de partide!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează