INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACUZE

Marius Șumudică s-a dezlănțuit și atacă fotbalul din România: "E o penibilitate!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 11:15

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor,  lansează acuze grave cu privire la situația în care se află în prezent fotbalul românesc. 

"Suntem o ruşine la tot ce se întâmplă în fotbalul românesc în momentul de faţă. E o penibilitate. Terenurile pe care se joacă, salariile care sunt neplătite. Am văzut că am ajuns pe locul 2 sau 3 la litigii pe la UEFA.

Am jucat pe un stadion, mi-era şi milă să calc pe gazon. Şi când am văzut ce era în tribune, te simţi antrenor, te simţi fotbalist.

Nu pot să vorbesc rău de fotbalul românesc, dar e tragic ce se întâmplă. E tragic! Şi dacă nu se va face ceva la nivel de lege a sportului, să existe posibilitatea să aduci oamenii din nou la stadion, o să fie din ce în ce mai greu. În momentul de faţă lumea iese în stradă, este nemulţumită de ceea ce se întâmplă, fotbalul este apanajul a ceea ce se întâmplă în ţară la ora actuală", a declarat Marius Șumudică, la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează