INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxim, criticat de o legendă a lui Stuttgart: "Joacă mereu sub potențial"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 16:59

Thomas Berthold, jucător la VFB Stuttgart între 1993 și 2000, l-a criticat pe Alexandru Maxim pentru ultimele evoluții de la clubul șvab.

"Maxim este un mister pentru mine! Are foarte mult talent, dar mereu joacă sub potenţialul său! Nu e prima oară când se întâmplă asta cu el, așa că oamenii din club trebuie să se întrebe care e motivul pentru care se întâmplă", a declarat acesta.

Presa din Germania a scris în ultima perioadă despre o posibilă plecare a lui Maxim de la Stuttgart, club pentru care evoluează din 2013. 

Astfel, internaționalul român ar putea pleca de la șvabi în această iarnă, fiind dorit de divizionara secundă engleză Leeds United.

2 goluriîn 10 partide are Maxim pentru VFB Stuttgart în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alexpintea
alexpintea  •  23 Decembrie 2016, 20:59

are nevoie de psiholog...nu e caz singular..jucatori foarte buni..dar au probleme cu capul

abedi
abedi  •  23 Decembrie 2016, 18:40

Cum care e ba motivu? E Cristina Roventa, *** ***. Voi ati vazut ce butt are dsoara? Cum sa nu joci *** potential?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează