INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MAINZ - HANNOVER 0-1

Maxim fără soluție în fața zidului verde

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 09:00

Decarul Mainz-ului n-a fost deloc periculos și n-a reușit să-și pună coechipierii în valoare în fața unui adversar care s-a baricadat.

N-a fost nici pe departe debutul pe care și l-ar fi dorit Alexandru Maxim cu Mainz 05 în Bundesliga. Printre cei mai buni jucători în pregătiri și în amicalele verii, "tricolorul" a dezamăgit ieri la 0-1 cu nou promovata Hannover '96.

66 de minute a jucat Maxim ieri cu Hannover

Fără idei

Cum anunțase încă din timpul săptămânii, antrenorul Sandro Schwarz l-a titularizat pe Maxim și i-a încredințat regia jocului. Numai că în fața zidului verde "instalat" de oaspeți în fața portarului Tschauner, noul decar al Mainz-ului n-a găsit nici golul și nici pasele luminoase cu care încântase pe finalul sezonului trecut la Stuttgart.

1e numărul șuturilor expediate de Alex spre poarta adversă

Nici cel mai mic pericol

Românul a executat toate cornerele și toate loviturile libere ale amfitrionilor. Dar n-a reușit să creeze nici cel mai mic pericol. Iar urmarea firească a fost înlocuirea sa la mijlocul reprizei secunde. Și mai rău, în minutul 73, Mainz a încasat golul unei eșec neașteptat: Harnik, 0-1. 

40de contacte cu balonul a avut românul

68 la sutădin pasele lui Alex au fost reușite (15 din 22)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close