INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Maxim impresionează din nou! Românul, în echipa ideală a etapei în Bundesliga

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 21:28

Alexandru Maxim a fost integralist în înfrângerea lui VfB Stuttgart cu Hannover 96, scor 1-2. Fotbalistul român a fost printre cei mai buni jucători de pe teren.

Datorită evoluției foarte bune, mijlocașul de 25 de ani a fost inclus în cea mai bună echipă a etapei a 23-a din Bundesliga de către site-ul de specialitate whoscored.com. Internaționalul a contribuit la golul echipei sale, dar a avut și o prestație foarte bună pe durata celor 90 de minute.

VfB Stuttgart ocupă locul 12 în Bundesliga, cu 28 de puncte și are șanse mici să joace anul viitor în cupele europene, ținând cont că e la șapte lungimi în spatele primului loc care duce în Europa.

bundesliga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1555544611440461
Ioan Sperling  •  01 Martie 2016, 19:16

Maxim a obtinut nota 4 (1 este cea mai buna) pentru meciul respectiv. Orice om cu mintea intreaga stie ca nu poti ajunge intre cei mai buni cu nota 4!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează