INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA REGELUI

Meciul și gafa » Toșca e făcut praf de presa spaniolă după dezastrul din Cupă: "E o strecurătoare!"

Foto: Facebook/@realbetisbalompie
Foto: Facebook/@realbetisbalompie

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 09:37

Betis a fost eliminată din ”16”-imile Copei del Rey de o echipă de ligă secundă, Cadiz, primind cinci goluri acasă, scor 3-5. Și Toșca a greșit iar. A fost singurul care n-a făcut pasul la ofsaid.

Din 24 octombrie, de la 2-1 pe terenul lui Cádiz, Betis n-a mai învins pe nimeni. Cinci meciuri, patru în campionat și unul în Cupă, două egaluri și trei înfrîngeri.

Ultimul eșec, acesta, cel mai dureros, primul în istorie suferit pe "Benito Villamarín" în fața lui Cádiz. Un 3-5 acasă cu o echipă de ligă secundă!

Ce e mai rău, Alin Toșca pare puternic afectat psihic. După "chifla serii" sâmbătă, la 2-2 cu Girona, când foarfeca sa ratată i-a permis adversarului direct să deschidă scorul, jurnaliștii spanioli nu credeau că "românul va mai apărea printre titulari".

Dar Quique Setién a început din nou meciul cu el în centrul defensivei. Și stoperul andaluzilor a greșit iar la 0-1. A fost singurul care nu a făcut pasul la ofsaid, Barral marcând de lângă el.

"A fost o strecurătoare", a titrat cotidianul local Estadio Deportivo, care i-a dat nota 2 (a avut tot linie în As). "Pur și simplu, nu se ridică la nivelul așteptat. A rupt pasul la ofsaid și nu s-a impus în niciun duel. Mult prea moale". 

"Rezultatele te ridică și te doboară, aceasta este realitatea. Eu sunt principalul vinovat și îmi asum culpa. Dar nu cred că echipa mea e moartă" Quique Setién

Bilbao și Sociedad, mai rău!

Pentru alte două echipe din LaLiga, a fost și mai rău. Real Sociedad și Athletic Bilbao au fost eliminate de formații din Segunda B (D3), ambele pierzând meciul decisiv acasă. Prima, 2-3 cu Lleida (după 1-0 în tur). A doua, 0-1 cu Formentera (1-1 în prima manșă). 

Și Moldovan eliminat

Surpriza din tur a dispărut. Echipa din liga a treia, avându-l pe Dinu Moldovan în poartă, o învinsese cu 1-0 acasă pe Villarreal. Fostul goalkeeper de la U Cluj a făcut minuni o repriză și pe "Estadio de la Cerámica". După pauză, a cedat. A primit trei goluri în 17 minute. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  01 Decembrie 2017, 14:38

Nu se poate!Sa fie vorba de titularul echipei nationale a Romaniei?Ce mai aveti de zis voi,alde Mironica,alde Angheluta si alti"specialisti' fcsb-isti?

calinescu_
calinescu_  •  01 Decembrie 2017, 10:26

NU MAI SCRIETI CA O SUPARATI PE PRODANK ....!!!!! ORICUM VA FI CONVOCAT LA NATIONALA DE CONTRA ......!!!!!!! ARE NASHA GRIJA DE ASTA ....!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează