INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Medicii lui Inter i-au transmis lui Chivu: "Cei care te-au operat ţi-au salvat viaţa!"

Cristi Chivu, Chivu, Inter
Cristi Chivu, Chivu, Inter

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Medicii de la Milano i-au spus lui Chivu că doctorul Turazzi de la Verona e evitat o tragedie. Cristi a mai trecut peste un hop miercurea trecută, iar acum e mai bine

Cristi Chivu e mai bine, iar vestea că într-o lună va putea relua pregătirile îi mai ridică moralul. Pînă acum însă el a trecut prin două momente extrem de grele. Profesionalismul medicilor de la Verona şi destinul l-au ţinut în viaţă pe căpitanul naţionalei.

"Mi-e mai bine însă, înţelegeţi-mă, nu vreau să vorbesc acum!"
Cristi Chivu

Pericolul hematomului
"Să ştii că Sergio Turrazi ţi-a salvat viaţa!" i-au spus lui Cristi Franco Combi, doctorul lui Inter, şi profesorul Giovanni Broggi de la institutul Carlo Besta din Milano despre colegul lor de la Verona.

"Un hematom la cap, tratat superficial, poate face ravagii. Mai cu seamă că, în ambulanţă, Cristi simţise dureri la mîna stîngă, în diagonală cu lovitura, ceea ce se întîlneşte în astfel de cazuistică"

"Acel hematom poate da cheaguri ce pun viaţa în pericol. Poţi pleca acasă pe picioare şi apoi să cazi secerat. Sau poate apăsa pe diverse părţi ale creierului şi să dea complicaţii grave, precum pareze"
Giovanni Broggi, profesor la institutul Carlo Besta

Depresia
Un al doilea moment greu pentru Chivu s-a petrecut miercurea trecută. A fost afectat mai mult psihicul lui Cristi şi a avut o cădere, o depresie, în momentul în care la un control ce părea de rutină a aflat că trebuie să i se mai umble puţin la rană, ceva ce nu era deloc grav.

Dar pentru el a fost prea mult: "Gata, o termin cu fotbalul, cu tot. De ce nu s-a rezolvat totul de la început, la Verona?", ar fi spus deprimat şi nervos fotbalistul lui Inter.

Jenat de cum arată
Cristi, un tip care se îngrijeşte de imaginea sa, este într-o oarecare măsură necăjit şi de faptul că a fost nevoie să fie ras în cap, iar cicatricea operaţiei este destul de mare.
Jurnaliştii de la Digi TV l-au invitat la un studio la Milano pentru derbyul Inter-Milan de duminica viitoare, iar Cristi le-a transmis: "Voi, dacă aţi fi raşi în cap şi abia operaţi, v-ar plăcea să apăreţi la televizor şi să le vorbiţi oamenilor despre fotbal?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
duckzila
duckzila  •  18 Ianuarie 2010, 12:24

aia cu ras in cap...nui asa grav...:) ...cu cicatricea na...le place la chix ;)

 •  18 Ianuarie 2010, 10:35

Sanatate, Cristi!

 •  18 Ianuarie 2010, 09:20

SANATATE CRISTI!!!! Suntem alaturi de tine!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close