INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTIN

Mesaje dure al fanilor Fiorentinei pentru Tătărușanu: "Sperăm să înveți să aperi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 12:38

Portarul Ciprian Tătărușanu, recent transferat la Nantes, n-a fost prea iubit la Fiorentina, dovadă mesajele acestora la despărțire: "Sperăm să mai înveți să aperi la Nantes. Cu toate gafele pe care le-ai făcut, nu o să-ți uităm numele prea ușor".

Tătărușanu a lăsat destui prieteni în urmă la Florența, mai ales în rândul jucătorilor, foștii colegi regretând că a plecat în Franța. "O să ne lipsești", i-a transmis Saponara. "Noroc, prietene! Multe mulţumiri. Un mare om şi o persoană deosebită", i-a spus și Ianis Hagi. Pe suporterii viola nu i-a simțit însă aproape în cei trei ani la Fiorentina și, după transferul său în Ligue 1, portarul român a aflat, fără să vrea, ce gândesc unii despre el.

Quiz cu 10 întrebări

Pe un cont fals de Instagram, cu numele lui Tătărușanu, unde apăruse marți seară o fotografie din Nantes, sugerând mutarea iminentă, s-a postat mesajul "Allez, Nantes! Poate fanii viola vor reuși să-mi pronunțe corect numele", alături de poza în noul tricou al "canarilor".

Tifosii Fiorentinei s-au simțit provocați. "Sperăm să mai înveți să aperi la Nantes" și "Stai liniștit, după câte gafe ai făcut ți-am reținut sigur numele". Francezii, în schimb, vor să-l facă repede cunoscut fanilor, publicând pe site-ul oficial al clubului un quiz de zece întrebări despre goalkeeperul nostru.

101 meciuri ale Fiorentinei în ultimele 3 sezoane l-au avut în poartă pe Tătărușanu, ce a reușit 36 de "clean-sheet"-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gizeh
gizeh  •  30 Iulie 2017, 07:41

toți oxiurii ... își varsă frustrările de ... milițieni prăfuiți ... de istorie

dvd1
dvd1  •  29 Iulie 2017, 16:06

nici macar portar de bloc nu poate fi. Nici pe maidan nu are loc. Un alt *** blatist care provine de la Stoia/FCSB care e cea mai blatista echipa de pe pamint. Huo Stoia. Huo FCSB

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  29 Iulie 2017, 14:31

Nu îmi place Tătărușanu, da tare as vrea că Fiorentina sa fie cea mai penetrata echipa din serie A.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează