INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DERBY

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf pentru rivalul Victor Piţurcă înaintea meciului direct: "Vreau respect!"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 16:33

Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă se vor întîlni pe 1 decembrie, cînd Al Hilal o va întîlni în deplasare pe Al Ittihad.

Antrenorul lui Al Hilal se aşteaptă la un meci foarte greu şi are numai cuvinte de laudă pentru rivalul Victor Piţurcă, despre care spune că a schimbat mult faţa echipei Al Ittihad.

"Nu va fi un meci uşor, mai ales că, asa cum ştiţi şi voi, la Al Ittihad antrenor este Victor Piţurcă. A reuşit să schimbe foarte multe lucruri, a introdus disciplina, a avut parte şi de un cantonament în Dubai, deci cu siguranţă va fi un meci foarte greu.

Nu am discutat pînă acum cu el şi nu cred că aveam ce să discutăm despre ceea ce facem fiecare la echipele pe care le antrenăm. Victor Piţurcă este un antrenor cu experienţă, ştie foarte bine ce are de făcut, nu cred că avea nevoie de sfaturile mele.

În primul rînd ei joacă acasa, vor avea un stadion arhiplin, şi ei au foarte mulţi fani. Va fi o atmosferă frumoasă, dar jucătorii noştri sînt obişnuiţi. Sînt sigur că va fi un meci special, în primul rînd că sîntem doi români pe bancă, dar în acelaşi timp există şi o rivalitate foarte mare între cele două echipe.

Eu dau mîna tot timpul cu antrenorii înainte de meci, nu cred că pentru faptul că ne-am contrat în anii precedenţi nu trebuie să ne mai respectăm în momentul cînd jucăm unul contra celuilalt. Din punctul meu de vedere va fi un meci de fotbal, trebuie să ne respectăm. Dacă ne vom întîlni, ne vom saluta", a spus Reghecampf pentru DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mariuss72
mariuss72  •  25 Noiembrie 2014, 18:53

Tocmai asta si-a gasit sa ceara respect.

ionnis
ionnis  •  25 Noiembrie 2014, 17:53

nu vreau decat respect cum zicea ilie dumitrescu

red.blue
red.blue  •  25 Noiembrie 2014, 17:22

nu stiu parca tin cu piturca la meciul asta:)))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează