INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATE

Mihai Costea se felicită după transferul la arabi: "Vreau să stau departe de Liga 1" » Ce a vorbit cu Olăroiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 15:37

Mihai Costea (27 de ani) trece printr-un moment bun al carierei, așteptat foarte mulți ani. Îi merge de minune la Al Ittihad Kalba, unde a dat 7 goluri și 4 pase decisive în 4 meciuri.

În ultimul joc echipa sa a câștigat cu Al Urooba, scor 2-1, iar Costea a reușit o dublă pentru echipa sa. Unul dintre goluri a venit în minutul 98.

"A fost un meci cu un final nebun. Nimeni nu se gândea la ce va fi în final. Aveam 1-0, dar ei au egalat în minutul 89. Apoi arbitrul a dat 11 metri pentru ei și ne-au eliminat un jucător.

Gazdele au ratat, cred că am fi fost mulțumiți și cu un egal. Dar a venit ultima fază, am insistat la o minge și am marcat din interior. A fost un succes important, pentru că ne-am apropiat de primele două locuri”, a spus Mihai Costea pentru Digisport.

...despre transferul acolo: ”Pot spune că mi-am recăpătat pofta de a juca fotbal.  Mă felicit pentru alegerea făcută. Consider că este un moment important, de cotitură în cariera mea. În vară fac 28 de ani, dar simt că mai am un cuvânt de spus în fotbal. Poate așa a vrut Dumnezeu, să merg departe de casă să am și eu o șansă”.

...despre Olăroiu: "M-am întâlnit și cu domnul Olăroiu, care acum este lider aici în prima ligă și căruia îi țin pumnii să devină campion. Am purtat o discuție cu dânsul, mi-a dat multe sfaturi prețioase”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fcu1948
fcu1948  •  21 Februarie 2016, 21:21
Postat de ill7ven pe 21 Februarie 2016, 16:30

In ultimii ani tare aproape de Liga 1 ai fost, depinde la ce distanta fata de TV ti-ai pus fotoliul.

Dacă aș fi răutăcios, ți-aș răspunde că și Rapidul a fost cam la aceeași distanță de Liga 1 ca și Nilă. Dar nefiind răutăcios, nu spus asta!

ill7ven
ill7ven  •  21 Februarie 2016, 16:30

In ultimii ani tare aproape de Liga 1 ai fost, depinde la ce distanta fata de TV ti-ai pus fotoliul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează