INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BEITAR IERUSALIM

Mihai Voduț a debutat pentru Beitar » A avut ocazia să aducă victoria în meciul cu Maccabi

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2019 15:38

Beitar Ierusalim, echipa lui Mihai Voduț, a terminat la egalitate, 1-1 cu Maccabi Haifa, într-un meci din etapa a 22-a din Israel. În minutul 67 a debutat și atacantul Mihai Voduț, 24 de ani, pentru Beitar.

Deși a jucat din minutul 38 cu un om în plus, Beitar Ierusalim nu a putut să se impună pe teren propriu cu Maccabi Haifa.

În minutul 45, atacantul Gaetan Varenne a deschis scorul pentru Beitar. Totuși, echipele au intrat la egalitate la vestiar. Mijlocașul Yosef Meir a egalat pentru Maccabi în 45+2.

În repriza a doua, în minutul 67, a intrat și atacantul român Mihai Voduț. Acesta a debutat pentru Beitar și putea fi eroul gazdelor. În minutul 77, acesta a reluat cu capul din careul mic o centrare perfectă a lui Maor Buzaglo, dar mingea a lovit bara și meciul s-a terminat la egalitate.

După 22 de etape, Beitar este pe locul 9, cu 26 de puncte, la 4 de locul 6, care duce în play-off. Maccabi este pe 3, cu 34 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează