INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT

Mircea Lucescu a fost prezentat la Zenit: "Bun venit, Mister!"» Primele declarații ale antrenorului român

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 18:56

Mircea Lucescu, 70 de ani, a semnat azi un contract pe 3 ani cu cei de la Zenit St. Petersburg, iar astăzi site-ul echipei l-a prezentat oficial.

Tehnicianul a oferit și primele declarații pentru site-ul echipei și a anunțat planurile de viitor, spunând că vrea să mizeze pe jucătorii tineri.

"Voi începe să lucrez la începutul lui iunie. Acum mă duc la finala Champions League și voi începe după aceea. Mai întâi vreau să mă întâlnesc cu jucătorii, să îi cunosc și să aflu ce ambții, motivații și ce dorințe au. Zenit are jucători foarte bun. Vreau să îi ajut pe fotbaliștii tineri. Îmi place să lucrez cu tineri pentru că au entuziasm și dorință de a lupta din greu.

Vreau ca pentru fanii echipei să fiu "Antrenorul". Tot ce facem e pentru fani. Ei trebuie să aibă încredere în jucători", a spus Lucescu pentru site-ul celor de la Zenit.

il luce

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
magicman79
magicman79  •  25 Mai 2016, 07:56

***. Ce va mai scoate Tolontan ca altfel vai de voi. Pai de nu l-ati plimbat pe nea Mircea prin toata Europa. Mai ca se batea cu Trump si Hilary pe la Casa Alba. Dar lasa ca voi le dati pe alea cu Codruta si Becali pe bune. Ohh si mai copiati si cate un articol de afara si hop in *** si baga la fraieri. ***. De ce va platesc astia nu inteleg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cap_de_pompa
cap_de_pompa  •  25 Mai 2016, 00:51

..un oportunist ...care n o sa faca nimic ...le ia banii la rusi degeaba ... Eu chiar nu te inteleg, ce-ai vrea sa faca munca voluntara ? Si daca nici Lucescu nu e antrenor, inseamna ca astia de pe meleagurile noastre sunt copii de mingi!

10207223727408627
Papaia Antoniadis  •  24 Mai 2016, 21:31

Îmi vine greu sa înțeleg... Citatul articolului în engleza "an agreement... bla, bla... has been reached with a TWO year deal...". Varianta românească "...a semnat azi un contract pe 3 ani..." TWO English units = 3 Romanian ones

Vezi toate comentariile (5)
Comentează