INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a răbufnit în Ucraina: "Jucăm împotriva echipelor și a arbitrilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 10:47

Șahtior Donețk a remizat cu Dinamo Kiev, 0-0, și este la cinci puncte în spatele rivalei, cu cinci etape înainte de final.

După meci, Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul și faptul că Dinamo Kiev este ajutată.

"După cinci ani în care am cîștigat campionatul Ucrainei, este normal ca cei mai mulți să își dorească să vină altă campioană.Nu mai aveam nici o șansă să cîștigăm titlul, nici dacă am fi cîștigat azi.

E normal să fie ajutați cînd au puterea și joacă toate meciurile acasă. Este o mare dezamăgire pentru că nu e ușor să joci împotriva echipelor și a arbitrilor. Eu am cerut ca de la anul să se schimbe sistemul și să se joace play-off și play-out", a spus Lucescu la DolceSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
bufnila
bufnila  •  01 Mai 2016, 02:41

Blatstafei loveste din nou. Remember ASA Târgu Mureș - Petrolul 1-0! Victoras Astafei nu este la primul blat si toata lumea fotbalului il stie deja. Penibil, asa o pata nu se mai sterge niciodata.

1411417579178742
Samuel Samuel  •  27 Aprilie 2015, 19:21

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

76dani
76dani  •  27 Aprilie 2015, 15:43

Nea Mircea, eşti bun dle, dar mai lasă din ipocrizie. Parcă toate relele din lume se abat asupra echipei când nu câştigi, prea toată lumea e responsabilă de eşecuri mai puţin matale.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează