INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT

Mircea Lucescu acuză o conspirație împotriva lui Zenit: "S-a declanșat o campanie, arbitrul a fost suspendat, a existat o singură direcție"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 09:27

Mircea Lucescu acuză că în Rusia a avut loc o campanie împotriva echipei pe care o antrenează, după ce Zenit a învins în deplasare Spartak, scor 4-2, în octombrie 2016.

"La un moment dat, cred că eram singura echipă din Europa fără nicio înfrângere. Apoi am câștigat meciul cu Spartak, 4-2. Arbitrul nu a dat un fault la mijlocul terenului pentru ei la 3-2, iar apoi am marcat noi.

S-a declanșat o campanie, o nemulțumire generală din partea suporterilor, a oamenilor apropiați de Spartak. A intervenit președintele Federației, șeful arbitrilor a fost schimbat, arbitrul respectiv a fost suspendat.

Din acel moment mi-am dat seama că există o singură direcție, aceea de a o ajuta pe Spartak să câștige titlul după 15 ani. Primul sezon pe care îl termin pe locul 3 în campionat. Am contract în continuare cu Zenit.

A fost o campanie de presă susținută de ziarele din Moscova încă din momentul când am semnat. Îi înțeleg. Ei vor ca Liga Campionilor să se joace acolo", a declarat Mircea Lucescu, citat de TV Dolce Sport.

Spartak Moscova a câștigat campionatul în Rusia cu un avans de 8 puncte față de Zenit, care a încheiat pe locul al treilea. Pe poziția secundă a fost ȚSKA Moscova, cu 62 de puncte.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
don_vito
don_vito  •  26 Mai 2017, 12:07

Lasa vrajeala nea Mircea,cand pierzi intotdeauna n-ai nici o vina,numai arbitrii gresesc..."Putin" mai multa modestie,recunoasterea limitelor si simt al realitatii,te-ar ajuta.

372039116337551
Dembeles Cosmin  •  26 Mai 2017, 11:55

Multa sanatate nea Mircea si nu asculta toti frustratii care nu-ti suporta succesele . Avem o tara plina de idioti care nu-si pot depasi complexele , o tara in care multimea stim de cine e reprezentata .

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  26 Mai 2017, 11:23

Exact! S-a declansat o extorsiune a unui degajament ...intr-o apa, impotriva lui Zenit :D Nashpa cand antrenezi intr-un campionat cu mai mult de 2 echipe, nu? Mirciulica nu prea mai stie sa piarda, bag seama...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează