INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mircea Lucescu are încredere în Rusescu: "Sevilla nu este mai bună decît Steaua, va juca bine acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 12:11

Raul Rusescu s-a transferat la Sevilla pentru 2.500.000 de euro, iar oamenii de fotbal din România cred că atacantul se va adapta în campionatul spaniol.

Golgeterul din Liga 1 în sezonul trecut şi cel mai bun fotbalist român în 2012 în ancheta Gazetei Sporturilor este lăudat de Mircea Lucescu şi Dănuţ Lupu.

Tehnicianul român de la Şahtior Doneţk susţine că Sevilla nu este superioară Stelei: "Rusescu este un jucător tehnic şi nu mi se pare Sevilla o echipă mai bună decît Steaua. Este doar o altă atmosferă, Rusescu se va adapta acolo", a declarat Il Luce pentru protv.

Şi fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu speră ca Rusescu să aibă evoluţii bune în Primera Division: "Da, cred că va reuşi la Sevilla. Este un jucător care sper să reuşească", a spus acesta la televiziunea sportro.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Iunie 2013, 09:56

De aia cred ca i-a "batut" Steaua de fiecare data pe Sevilla. Lucescu cred ca iar e sub influenta bauturilor alcoolice, cine stie, iar a iesit un tramvai sa il urmareasca pe strada.......cum naiba sa compari Sevilla care din 1933 pana acum s-a clasat aproape in fiecare an pe primele 5 locuri in Spania (exceptand 3-4 ani cand a fost in liga2 in anii 70) cu campionatul romanesc (chiar si cu 24 de campionate la activ) ?

valiii
valiii  •  17 Iunie 2013, 15:15

tot respectul pentru mircea lucescu dar la batranete mai ai si declaratii nebune si neadevarate!

lollol
lollol  •  17 Iunie 2013, 13:45

sevilla si asa in mizerie da de pamant cu steaua la orice ora :))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează