INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMISIE

Mircea Lucescu clarifică modul în care s-a despărțit de o fostă echipă: "Nu am fost dat afară, am vrut să plec"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 18:35

Mircea Lucescu a făcut dezvăluiri legate de perioada de câteva luni petrecută pe banca lui Inter Milano.

Lucescu a stat pe banca interiștilor din decembrie 1998 până în martie 1999 și susține că a fost decizia sa să plece, din cauza problemelor de la club.

"Am decis să plec. Moratti era la New York. I-am spus că nu pot să continui. Erau zece jucători fără contract, toți voiau să joace, iar eu am decis să mă retrag. El a luat hotărârea să mă plătească până la sfârșit.

Nu e adevărat că m-a dat afară, a insistat să rămân, să duc până la sfârșit mandatul. A fost corect. M-a plătit până în ianuarie, când am decis să vin să antrenez Rapidul", a spus tehnicianul la TV Dolce Sport.

Massimo Moratti a fost președintele lui Inter Milano din 1995 până anul trecut, când a vândut acțiunile firmei către un grup de investitori chinezi.

Mircea Lucescu le-a mai antrenat, după aventura la Internazionale Milano, pe Rapid, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk și Zenit Sankt Petersburg. De la Zenit a fost demis la finalul acestui sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
170977236752283
Doru Neacsu  •  07 Iunie 2017, 13:58

Valoarea Domnului Lucescu Mircea este bine cunoscuta în afara .. în tara știm prea bine nu ne apreciem valorile noi suntem "smecheri" Sper ca soarta sa-l ducă acolo unde este iubit și apreciat . Pentru cei care nu știu Nea Mircea a văzut la Hagi valoarea unui mare fotbalist l-a ajutat l-a sprijinit la făcut mare .Sănătate Nea Mircea

doze
doze  •  07 Iunie 2017, 08:53

da, dar si vatmanul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează