INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Mircea Lucescu dă vina pe jurnaliștii ruși pentru zvonurile despre demiterea sa: "Sunt împotriva lui Zenit"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 17:44

Presa rusă a anunțat în ultima perioadă că Mircea Lucescu ar fi pe făraș la Zenit St. Petersburg, echipă eliminată din Europa League și ocupanta locului 3 în Rusia.

"Il Luce" susține că-și dorește să termine contractul cu Zenit, scadent în 2018.

"Vreau să duc la capăt contractul cu Zenit. Noi ne luptăm cu Moscova (n.r. Spartak) pentru campionat. Sunt ziariști care sunt împotriva lui Zenit, de aceea apar aceste invenții. Noi vrem să creăm o echipă puternică.

Ne lipsesc 6 jucători față de anul trecut. Acei «mercenari», o zic în sensul pozitiv, erau foarte importanți. Acum reconstruiesc ușor, ușor echipa. Din păcate, rezultatele noastre au fost influențate direct de arbitri. Asta duce la pierderea punctelor", a declarat Mircea Lucescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
monteverdi
monteverdi  •  20 Martie 2017, 20:32

Cei mai buni jucători au fost vânduți. Au venit alții. dar niciunul nu e ca Hulk. Cei dinainte erau obișnuiți să joace unii cu alții. Cei nou veniți au nevoie de timp pentru adaptare. O echipă se construiește în timp, nu peste noapte.

1721088064815896
Ultimu Cartus  •  20 Martie 2017, 19:14

arbitri , jurnaliști, adversari si șoferul de pe autocar sunt vinovați, Zenit are cel mai bun lot din Rusia , e adevărat au plecat jucatori dar, au si venit. E diferența fata de Ucraina unde se plătea 25 de mil pe un jucător , care valora cat lotul unei echipe din campionat

887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Martie 2017, 18:58

Aha, ne-ai luminat nea Mircea, nu sunt de vina nici arbitrii, nici ghinionu, nici tramvaiu; jurnalistii !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează