INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Mircea Lucescu desființat de un antrenor din Rusia: "El a adus scandalul aici. Simte că-i fuge pământul de sub picioare"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 17:19

Mircea Lucescu e atacat din toate părțile în Rusia, iar ultima replică vine de la antrenorul Valery Ovchinnikov, fostul tehnician al lui Nijni Novgorod.

"Aţi văzut cine a adus scandalul în Rusia? Mircea Lucescu! Vă daţi seama, de unde a venit el de şi-a dat seama că arbitrajul e o problema în Rusia?

De fapt, el simte că se mişcă pământul sub picioarele sale şi vorbeşte despre arbitraj că să-şi acopere greşelile. Când o persoană se teme, începe să plângă. E corect? Este așa ușor să plângi!", a spus Valery Ovchinnikov pentru Sport Express.

Zenit Sankt Petersburg ocupă în acest moment locul 3 în prima ligă din Rusia, cu 39 de puncte, la șase lungimi în spatele liderului Spartak Moscova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Martie 2017, 20:24

i a luat lumea seama ...prea des da vina pe arbitrii ...

monteverdi
monteverdi  •  23 Martie 2017, 19:21

Mircea Lucescu nu poate fi desființat de nimeni, nici măcar de limbajul excesiv al mass-media. Nijni Novgorod nu e o echipă strălucită. O echipă se construiește în timp, trebuie 1-2 ani pentru asta, iar patronul să cumpere câțiva jucători de mare anvergură. Rușii nu numai că nu au făcut asta, dar i-au vândut pe cei mai buni : Hulk, Witsel, Garay. Danny a fost accidentat un an, mai are ca să revină în formă. Ceilalți noi din echipă au nevoie de o perioadă de adaptare - cu toate aspectele pe care le presupune o adaptare. Anul trecut Zenit a terminat pe locul III, dar avea o vedetă incontestabilă precum Hulk. Anul acesta, fără jucătorii vânduți sau accidentați, echipa este tot pe locul III. Zenit a câștigat clar grupa din EL și doar ghinionul a făcut ca să nu se califice mai departe - scorul find egal după două manșe, 3-3.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează