INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Mircea Lucescu e categoric: "Nu sunt sclavul trofeelor" » Ce crede că e mai important

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 17:03

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, a dat un interviu pentru revista Federației de la Istanbul și a vorbit despre cariera lui și despre trofeele câștigate de-a lungul anilor.

"Cel mai important lucru în viață este să-ți asculți vocea conștiinței", a declarat antrenorul în vârstă de 72 de ani pentru TamSaha. "Niciodată nu ignor oamenii. Mereu îi ascult și țin cont de sfaturilor celor din jurul meu". 

Il Luce a evidențiat că "am cucerit în carieră 32 de trofee, dar nu sunt sclavul lor. Relațiile umane contează cu adevărat. Și sunt mândru că am crescut atâția fotbaliști. Hagi, Pirlo, Mhitarian, Alex Teixeira, Fernandinho, Douglas Costa și Pancu. Dar pentru mine sunt oameni, nu fotbaliști", a declarat antrenorul român.

De-a lungul carierei, Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și Zenit.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Noiembrie 2017, 07:32

IMPORTANT E BANUL TOATA VIATA LAI CAUTAT AI FUGIT DIN TARA SI TE FACE CEVA DE ONOARE A BUCURESTILUI CEI CARE AU RAMAS AI ARESTEAZA IA SPUNE E CORECT??????

undergrant
undergrant  •  04 Noiembrie 2017, 22:32

Un om exceptional...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează