INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, gonit din Ucraina de un fost antrenor al lui Dinamo Kiev: "Să-l trimitem în România dacă nu îi place aici"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2015 16:58

Mircea Lucescu a fost făcut praf după ultima declarație în care românul a spus că Ucraina ar trebui să adopte sistemul play-off și play-out, așa cum va fi și în Liga 1 din sezonul viitor.

Oleg Luzhny, fost jucător în naționala Ucrainei și fost antrenor al lui Dinamo Kiev, îl critică în presa ucraineană pe Mircea Lucescu pentru afirmațiile sale și îi sugerează acestuia să plece înapoi în România.

"E ciudat că spune asta. El e mereu nemulţumit. Nimeni nu comentează, nimeni nu are ceva de reproşat, doar Lucescu are nişte probleme. Dacă nu-i convine aici, dacă nu-i place în Ucraina, să-l trimitem în România. Să plece! Nu înţeleg care e problema lui"

Oleg Luzhny

Mircea Lucescu a scris istorie la Șahtior, pe care o antrenează din 2004. Tehnicianul român a cîștigat cu acestă formație 8 titluri de campion, 5 Cupe ale Ucrainei, 5 Supercupe și Cupa UEFA, în 2009.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
dumbojet
dumbojet  •  13 Aprilie 2015, 14:09

Lucescu incearca sa se bage in tot si in toate...din pacate. In rest, el a fost intotdeauna un tip cu un caracter si cu un comportament urat, incepand de la celebrele episoade in care il "sapa" pe Dobrin si pana la aversiunea lui fata de Steaua 1986, culminand cu pretentia de a-si asuma performantele lui Iordanescu de la echipa nationala. Asta-i Lucescu, nu poate fi altfel. A-i cere sa fie altfel e ca si cum ai cere unei pisici sa latre...nu poate si nici nu intelege...

vasy86le
vasy86le  •  13 Aprilie 2015, 08:52
Postat de domodo pe 13 Aprilie 2015, 07:54

MIRCIULICA se crede "imparat"si in UKRAINA!!!numai ca doar el!!!ukrainienii nu prea inghit ?mofturi"made a la ?***"!!!

Cand esti bun iti faci si multi dusmani, Mircea Lucescu a reusit in Ucraina ce nu a reusit niciun antrenor in campionatul Ucrainei, e normal sa nu fie iubit de toata lumea si tinand cont ca e democratie, Mircea Lucesc precum orice om, are voie sa isi spuna parerea, daca unora nu le place parerea lui, nu inseamna ca trebuie sa taca sau ca trebuie sa plece in Romania. Pacat ca unii nu inteleg ca toti avem dreptul la libera exprimare.

walhalla
walhalla  •  13 Aprilie 2015, 08:24

Las' ca le place rusilor, dar nu prea le convine ucrainienilor...Ca aia vin cu tancurile...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează