INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Mircea Lucescu l-a atacat pe președintele federației, apoi a fugit de la conferința de presă: "Sunteți proști!"

Mircea Lucescu a admis și că uneori a greșit formația și că are pe conștiință rezultatele negative ale lui Zenit / FOTO: Guliver / Getty Images
Mircea Lucescu a admis și că uneori a greșit formația și că are pe conștiință rezultatele negative ale lui Zenit / FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 12:16

Mircea Lucescu a făcut ieri o criză de nervi după succesul (1-0) cu Krasnodar. Simțind că Zenit va rata Liga, antrenorul român încheind pentru prima oară în ultimii 20 de ani pe locul 3, l-a găsit vinovat pe Vitali Mutko, președintele federației (RFU). Și i-a atacat pe jurnaliștii din St. Petersburg pentru presiunea pusă pe jucători!

"Nu pot să nu observ că după meciul cu Spartak am început s-avem mari probleme, știți ce fel. Am impresia că declarațiile peședintelui nu au fost corecte, trebuia să-și păstreze poziția neutră. A dat semnalul împotriva noastră, cu toate deciziile de arbitraj defavorabile ce au urmat", s-a revoltat Il Luce.

Care, întrebat și despre Kokorin, a replicat "nu voi comenta evoluția jucătorilor". S-a ridicat brusc și a plecat din conferința de presă, spunând "Sunteți proști!".

Șeful Comisiei de Etică a RFU, Semion Andreev, s-a sesizat: "Reacția lui Lucescu e inadmisibilă. Un antrenor trebuie să știe cum să se comporte. Așteptăm reacția din partea președintelui", a spus acesta. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  18 Mai 2017, 22:28

"Sunteţi arbitri!" "Sunteţi vatmani!" "Sunteţi Valentini!"

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  18 Mai 2017, 15:44

Mircea Lucescu, acest Nasty al fotbalului...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  18 Mai 2017, 14:36

Are dreptate, mai ales despre Mironiuci, Chirilisti, gspisti etc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează