INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRELIMINARII

Mircea Lucescu, primele măsuri importante după umilința cu Islanda: 3 vedete trimise acasă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 20:53

Umilința cu Islanda de pe teren propriu, scor 0-3, a scos-o pe Turcia din calculele calificării la Campionatul Mondial din Rusia.

Presa turcă anunță că Mircea Lucescu caută vinovații, iar una dintre deciziile majore luate de român a fost trimiterea acasă a 4 fotbaliști importanți.

Arda Turan, Burak Yilmaz, Selcuk Inan și Caner Erikin, patru dintre cele mai importante nume din vestiarul Turciei, nu vor mai face parte din lot cel puțin pentru ultimul meci.

Primul ar fi fost exclus pentru că le-a zâmbit ironic fanilor în momentul schimbării. Yilmaz s-ar fi accidentat, în timp ce Inan și Erkin au avut evoluții șterse și nu mai sunt în vizorul lui Lucescu pentru acest meci.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
106452019897999
Eduard Girnita  •  08 Octombrie 2017, 09:26

Trebuia sa se lase de mult , sa lase locul si altora mai tineri dar lacomia banilor nu are limite si bun simt.

capca1
capca1  •  08 Octombrie 2017, 08:39
Postat de dreak pe 08 Octombrie 2017, 02:10

Mesterica, ia ma de aici si documenteaza-te! Si daca nu stii sa cauti, iti spun eu aici : antrenor in SERIE A !!! Castigator de cupa si supercupa UEFA + 2 campionate in Turcia cu doua echipe diferite ... Asta asa, ca te dai mai "batran" si zici ca ai apucat vremurile alea. Desi eu cred ca atunci abia se chinuia ***.

A căștigat Supercupa Europei fără să pregătească echipa, abia ce plecase Terim. Campionatele din Turcia le-a câștigat pentru că Besiktas și Galata își sărbătoreau centenarul, efectiv au fost lăsate să iasă campioane. Priceperea lui Lucescu s-a văzut când era la Besiktas și, la sfârșitul turului avea 11 puncte avans și, în 5 etape Fener l-a depăsit ! Fenerbahce condusă de, da, ai ghicit, Daum ! Campionatele căștigate în Ukrayna sunt de răs, echipa investea 50-60 de milioane în jucători brazilieni, tineri, cu care Lucescu a spart Europa. Finala UEFA căștigată in finala cu Werder a fost dubioasa, nemții au avut gol valabil in min 88, anulat aiurea. La Zenit nu stiau cum să-i facă vânt mai repede. Cu Lucescu antrenor la Dinamo 17 Nentori s-a umplut de glorie apoi KV Mechelen, la fel ! Rămâne un inventator al cooperativei, a retrogradat POLI Timișoara că n-au vrut să-i lase meciul, U Craiova i-a furat un titlu când antrena Rapidul că n-au vrut să se dea de-oparte ! Are amintiri de genul "Ne-a bătut Arsenal cu 5-2 dar, la 3-0 pentru eu arbitrul n-a văzut un offside , la fel cum vatmanul n-a vrut să-l ocolească ! Toate echipele lui Lucescu joacă de-a latul terenului și arbitrii-l fură! în Italia este celebru pentru tricoul pe care i l-a aruncat în fața Tarribo West, rezultate nu prea știu să fi avut !

corectu
corectu  •  08 Octombrie 2017, 08:04

Cu Brescia intra in Seria A,in anul urmator retrograda.La Inter a stat 3 luni.L-au dat afara jucatorii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează