INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Mircea Lucescu revine pe bancă » A pus 8 condiții pentru a semna: nu va da declarații după meciuri

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2017 11:06

Tehnicianul de 72 de ani vrea ca tot ceea ce înseamnă fotbal să-i fie subordonat lui, pentru a accepta postul de director sportiv la Galatasaray. El i-a pus 8 condiții președintelui Dursun Ozbek.

Trimisul Galatei la București, Can Topsakal, s-a întors foarte optimist de la întâlnirea cu Mircea Lucescu. Antrenorul în vârstă de 72 de ani a reacționat pozitiv la propunerea de a deveni director sportiv, după ce i-a fost prezentată oferta clubului, și a promis că va da un răspuns cel mai târziu marți.

În același timp - dezvăluie cotidianul Fotomac - i-a trimis președintelui Dursun Ozbek o listă cu 8 condiții pe care le pune pentru a prelua postul.

Cele mai importante:

  • echipa trebuie întinerită. Media de vârstă a actualului lot, 27,4 ani, este deja avansată
  • deciziile referitoare la transferuri nu-i vor fi luate în discuție
  • antrenorul îi va fi direct subordonat. El va hotărî când se impune schimbarea lui. Va avea însă mână liberă să-și organizeze și să-și conducă ședințele de pregătire cum crede de cuviință
  • va decide primele și amenzile jucătorilor
  • nu va da declarații după meciuri

Luce - Terim 4-2

În club, pe de altă parte, s-a format și un curent pro-Fatih Terim. Unii membri din conducere sunt mai degrabă pentru aducerea "Împăratului", tocmai demis de la "națională", dar majoritatea, în frunte cu Mehmet Ozbek, fratele președintelui, favorizează soluția "Lucescu". Potrivit cotidianului Turkiye, scorul e 4-2 în favoarea românului în acest moment. 

 Contactat ieri, Mircea Lucescu a refuzat să confirme informațiile din presa turcă.

"Sunt interesat să lucrez la cluburi care înțeleg și acceptă filosofia mea de management. Eu vreau să ajut la construcția unei echipe, la dezvoltarea ei"
Mircea Lucescu, antrenor român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
cristi.valeanu
cristi.valeanu  •  30 Iulie 2017, 16:45
Postat de lukasoil17 pe 30 Iulie 2017, 15:48

Hilar...pai si antrenorul ce face...ii aduce cafeaua?!!

Reghecampf si Dica aduc cafeaua... la Fcsb manager este Gigi Becali. Lucescu vrea sa conduca totul.....sa fie manager nu antrenor. In Anglia antrenorii de la prima echipa nici nu-i cunosti bine pe nume pentru ca lucreaza discret in echipa managerului .

lukasoil17
lukasoil17  •  30 Iulie 2017, 15:48

Hilar...pai si antrenorul ce face...ii aduce cafeaua?!!

iobag
iobag  •  30 Iulie 2017, 14:07
Postat de dinamo100 pe 30 Iulie 2017, 12:34

Aiurea, ce-i aia "Director sportiv"?! Si antrenorul ce e, un fel de marioneta a Directorului sportiv? Cine raspunde de rezultate: directorul sportiv sau antrenorul?! Formule din astea nu functioneaza. Iar "conditiile" lui Lucescu nu stau in picioare daca nu sunt rezultate rapide. Bastanii turci si publicul de acolo nu au rabdare pentru "constructia" lui Lucescu!

Cam ce e mutu la dinamo. N ar face el mari rezultate acolo ca antrenor acum, dar director sportiv chiar e posibil sa i se potriveasca mai bine

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close