INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Mircea Lucescu și-a început vacanța și a vorbit despre transferul lui Stanciu la Zenit: "Mă tatonau din 2007"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 09:31

Mircea Lucescu a revenit în România după ce a semnat contractul cu Zenit St. Petersburg și după ce a mai făcut o vizită prin Ucraina pentru a se revedea cu fostul patron Rinat Ahmetov.

Tehnicianul român în vârstă de 70 de ani crede că Zenit îl urmărea încă din 2007 când l-a vândut pe Timoșciuk rușilor. " Il Luce" a vorbit și despre eventualitatea unui transfer al lui Stanciu la noua sa formație.

"A fost emoționant momentul despărțirii. E important să vezi că jucătorii tăi te apreciază și că spun astfel de cuvinte după ce termini munca cu ei. Cred că cei de la Zenit mă tatonau încă de când l-am vândut pe Timoșciuk la ei (n.r. 2007) și a reușit să câștige trofee.

Aștept și eu să îmi cunosc jucătorii, pentru că mulți sunt plecați la echipele naționale. Nu e adevărat nimic cu Stanciu. Eu nu am apucat să îmi cunosc jucătorii", a spus Lucescu pe aeroport.

"Am semnat pe yaht, într-adevăr. A fost o întâmplare, un fan foarte important al lui Zenit m-a luat cu vaporul și lucrurile s-au întins foarte mult. Nu mai aveam timp și unde să semnăm. Nu am mai semnat niciodată așa. Am venit un pic acasă, iar apoi voi merge la finala Ligii Campionilor. Mizez pe Simeone, e copilul meu. Apoi voi merge să văd și meciul României cu Ucraina. Vreau să văd și câțiva jucători de-ai mei, chiar dacă nu mai sunt la Șahtior" Mircea Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  27 Mai 2016, 14:17

"Nu e adevărat nimic cu Stanciu." "Nu e adevărat nimic cu Stanciu." "Nu e adevărat nimic cu Stanciu." "Nu e adevărat nimic cu Stanciu." "Nu e adevărat nimic cu Stanciu." - poate se opreste si jesepeul din manipulare si dezinformare, dupa aceasta declaratie a lui Lucescu.

capca1
capca1  •  27 Mai 2016, 10:15

Păi,da,rușii îl urmăreau de prin 2007 ,sau, ce știu eu, mai devreme ! Prin K.G.B. ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Mai 2016, 09:59

Luce o sa termini pe cinci cu Zenit ...asta daca te lasa rusii sa termini ...iar la nationala asta blatista baga ti si tu coada ...ca mai rau nu poti sa faci ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează