INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Mircea Lucescu, tot mai contestat în Turcia: "Cu selecționeri turci am avut succese înainte"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 14:59

Mircea Lucescu este în continuare contestat de oficialii turci pentru rezultatele slabe înregistrate de naționala pe care a preluat-o la începutul lunii august.

Ministrul sportului din Turcia Osman Askin Bak este ultimul care l-a criticat pe Lucescu pentru rezultatele de la națională, adăugând că selecționata a avut în trecut rezultate importante cu antrenori turci pe bancă.

"Cu Lucescu nu am obținut rezultatele pe care le doream în ultimele patru meciuri din grupă. Și meciurile amicale ne-au îngrijorat. Aș fi vrut ca naționala Turciei să fie condusă de un selecționer turc.

Am mai obținut succese cu selecționeri turci și înainte", a spus Osman Askin Bak, citat de Anadolu Agency.

De când a preluat echipa, Lucescu a înregistrat doar o victorie, 1-0 contra Croației. În restul meciurilor, are patru înfrângeri și un egal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  24 Noiembrie 2017, 16:06

Mai tineti-l pana va termina ca pe noi in 85.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close