INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Mircea Rednic explică rezultatele slabe de la Mouscron: "Cu cine să am rezultate? Pe Palici nu l-am mai văzut de la jumătatea lunii octombrie"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 15:12

Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, nu a mai câștigat un meci de pe 23 septembrie, însă tehnicianul român susține că rezultatele slabe au venit pe fondul accidentărilor din echipă.

Printre jucătorii pe care Rednic nu poate conta se numără și Antun Palici, mijlocașul adus de la Dinamo.

"Am pierdut meciul cu Boloni (n.r. 0-1 cu Antwerp), iar Loţi făcea caternică de mine după final jocului. Toată lumea vorbeşte că de 10 meciuri sunt ciuca bătăilor prin Belgia şi nu mai fac rezultate bune. Păi cu cine să fac oameni buni? Voi ştiţi că eu am 10 jucători de bază accidentaţi? Nici măcar portari valizi nu mai am la echipă

O să aduc un portar de 33 de ani la Mouscron care este liber de contract pentru că mi s-au accidentat primii doi portari. Pe lângă aceşti doi băieţi eu mai am accidentaţi încă opt fotbalişti.

Printre fotbaliştii accidentaţi se află şi Palici. L-am adus cu mare tam tam de la Dinamo şi când să mă bucur şi eu de serviicile lui văd că nu pot să o fac. Nu l-am mai văzut la antrenamente de pe la jumătatea lunii octombrie. Este accidentat şi se află la recuperare", a spus Rednic pentru Fanatik.

Mouscron este în prezent pe locul 11 în Belgia, cu 20 de puncte adunate în 18 etape și la 7 puncte în spatele ultimei echipe care ocupă un loc de play-off, St. Truiden.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează