INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI-DUBAI

Mirel Rădoi e din nou alături de Olăroiu! Ce funcție va ocupa fostul căpitan al Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 09:13

Mirel Rădoi reia colaborarea cu fostul său antrenor de la Al Hilal și Al Ain, Cosmin Olăroiu. Nu ca jucător.

Fostul căpitan și antrenor al Stelei va face parte din staff-ul lui Oli la Al Ahli-Dubai imediat ce-și ia licența de tehnician.

Rădoi a renunțat la școala de antrenori din Moldova și s-a mutat în Italia, la Coverciano, unde speră să obțină în doi ani licența PRO. Rădoi a părăsit banca Stelei în urmă cu 10 luni, cu următorul bilanț: 13 victorii, 7 remize și 9 eșecuri. 

Cosmin Olăroiu și Al Ahli-Dubai au câștigat ieri seară Supercupa Emiratelor Arabe după ce au învins Al-Jazira, scor 2-1. Citește AICI mai multe detalii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  14 Septembrie 2016, 13:43

La un momentdat acestia vor prelua FCSB-ul. Intrebati-l pe BG.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Septembrie 2016, 11:17

Radoi a inceput cu Atelierul ,f. bine Sc. Profesionala ,indiferent de meserie ,a inceput cu trei luni de lacatuserie asta pe vremea comunismului pardon, a desavarsirii socialismului ca in comunism nu am am fost niciodata ,desi unii spun ca pe vremea comunismului ...Radoi ,nu neglija insa ,scoala inca odata . In rest ,succes.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează