INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Moment incredibil povestit de Șumudică: "A venit arbitrul la mine și asta mi-a zis!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 15:29

Marius Șumudică se simte excelent în Turcia, la Kayserispor, fiind pe locul 3 după 8 etape. Antrenorul român a vorbit despre cum s-a adaptat în Turcia și a povestit un episod amuzant, cu brigada de arbitri.

"Eu sunt ca în România. Nu m-am schimbat și nu fac nimic în plus sau în minus. Poate sunt un pic mai rezervat în ceea ce priveşte relaţia cu arbitrii. Dar și ei au altă atitudine. Vin la mine de fiecare dată când mă văd, discută cu mine, mă respectă.

A fost un moment, acum după meciul cu Bursaspor, când a venit arbitrul și mi-a zis «îţi doresc baftă în continuare. Eşti unul dintre cei mai buni antrenori străini care au venit în Turcia. Felicitări pentru ceea ce faci aici». Şi zice «crede-mă că nu e uşor la o echipă mică, precum Kayseri».

Anul trecut, Kayseri a scăpat la două puncte de retrogradare, a fost prima peste linie. Nu s-a întâmplat de 10 ani ce se întâmplă acum. Nu ştiu, încă nu am realizat nimic, dar e clar că există perspectivă", a spus Șumudică la TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Octombrie 2017, 17:12

Hai cu propaganda pentru asta mic si in colanti, in cateva zile are nevoie de un job. Săracul Dică, s-a resemnat deja ca vine Tilica in locul lui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează