INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ”OPTIMI”- TUR / LUDOGOREȚ - MILAN 0-3

Moți a stricat totul într-o clipă: ”Am fost impulsiv. Eroarea mea a decis meciul”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 09:40

Ludogoreț - Milan 0-3. Fundașul român Cosmin Moți admite că a greșit împingându-l în careu pe Cutrone, înainte de golul 2: ”Într-o secundă a trebuit să iau o decizie și am făcut 11 metri. Regret, dar se întâmplă”. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 5,5.

Mai bine de-o oră jucase chiar foarte bine, solid la marcaj și respingeri, prompt la intercepție. Primul gol al lui Milan, marcat de Cutrone, a fost din vina lui Plastun. A venit însă un moment de nebunie și Moți a stricat tot ceea ce realizase, iar Ludogoreț s-a prăbușit și s-a resemnat cu eșecul (0-3) în turul "16-imilor" Ligii Europei.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

"Am jucat mai bine"

Cosmin l-a împins în careu pe același Cutrone în minutul 64, într-o fază fără mare pericol, și Rodríguez, abia intrat, a majorat diferența la 0-2. "Am fost impulsiv la penalty. A trebuit să iau decizia într-o secundă. Știu că am greșit, regret, dar se întâmplă astfel de lucruri. Cred că am jucat mult mai bine ca Milan", a explicat Moți.

"Pată pe o evoluție precisă"

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 5,5 lui Cosmin, apreciind meciul său de până la faultul în careu: "Și-a pătat o evoluție precisă cu împingerea lui Cutrone. Merită apreciat, mai ales că la sfârșit a recunoscut că a gafat". Agenția Sportal.bg l-a blamat pe fostul dinamovist pentru "eroarea stupidă, care a încheiat jocul", în timp ce căpitanul Diakov, ce a nimerit bara la 0-1, a spus că golul al doilea a tăiat picioarele campioanei Bulgariei.

10 recuperăriși 55 de pase bune a reușit Cosmin Moți în 90 de minute cu Milan. Pe final, a avut și o ocazie, "cap" peste poartă

"Nu meritam o înfrângere atât de severă. La retur, trebuie să repetăm evoluția din prima repriză și să nu mai comitem erori"
Cosmin Moți, fundaș Ludogoreț

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  16 Februarie 2018, 17:30
Postat de mihai_bn pe 16 Februarie 2018, 10:17

Cu sau fără greșeala lui Moți, echipa calificată se știe/se știa dinainte de disputarea dublei manșe. Scorpie, ție tot nu ți-a trecut supărarea pe "portarul" Moți, fecesebist mic?:))

Atunci Moti n-a gresit, a umilit Miorita si a facut fericita o tara intreaga! Plus Bulgaria!

1434693859899517
Remus Ghiorghiu  •  16 Februarie 2018, 13:51

Niciodata nu ai fost o mare poama....dar acum esti epuizat rau. Hai...liga a 2a din cipru te asteapta!

onduku
onduku  •  16 Februarie 2018, 12:09
Postat de mihai_bn pe 16 Februarie 2018, 10:17

Cu sau fără greșeala lui Moți, echipa calificată se știe/se știa dinainte de disputarea dublei manșe. Scorpie, ție tot nu ți-a trecut supărarea pe "portarul" Moți, fecesebist mic?:))

Invers, penibilule, joaca Steaua si ei fac articole de Moti si Radu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează