INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREŢ - STEAUA

Moți despre meciul de pomină cu Steaua din play-off-ul Ligii: "Am primit felicitări inclusiv de la steliști"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 20:25

Cosmin Moți a dezvăluit că a fost felicitat chiar și de unii prieteni steliști după ce a fost actorul principal în eliminarea Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, în urmă cu două sezoane.

În partida retur, disputată în Bulgaria, steliștii au pierdut calificarea la loviturile de departajare, când în poarta lui Ludogoreț a stat Cosmin Moți, după ce portarul bulgarilor a fost eliminat. După prelungirile meciului retur, scorul a fost 1-1, iar Ludogoreț s-a impus cu 6-5 după loviturile de la 11 metri.

"După meciul cu Steaua am primit mesaje de felicitare inclusiv de la steliști", a afirmat fundașul de 31 de ani la Dolce Sport.

Acesta susține că și-ar dori să rămână la bulgari și după ce își va încheia cariera de jucător.

"Mai am contract doi ani de zile, până atunci cu siguranță o să rămân aici la Ludogoreț, nu mai am unde să plec. Și mi-aș dori pe viitor, după ce nu o să mai joc, să rămân în continuare. Am început școala de antrenori, vedem ce ne rezervă viitorul", a adăugat fostul dinamovist.

Moți s-a transferat de la Dinamo la Ludogoreț în 2012, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
139169279877548
Alexandru Manole  •  07 Octombrie 2016, 09:38

Da, atat de valoros c-a ajuns la...bulgari :))) N-a avut valoare nici macar de Liga 2 in Franta, Spania, Italia sau Anglia. Un jucator de duzina, va fi uitat repede.

819602521427859
Stancu Florin  •  07 Octombrie 2016, 08:51

Normal Cosmine, din moment ce ai jucat cu scfcsbsrl. Respekt MOTI !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează