INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - HAPOEL BEER SHEVA 3-1 (0-2 ÎN TUR)

Moți, vinovat la golul care a eliminat-o pe Ludogoreț din Champions League » ”Am făcut 5 greșeli în 180 de minute și ne-au dat 3 goluri”

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 11:58

Ludogoreț a ratat calificare în play-off-ul Champions League, după 3-1 cu Hapoel Beer Sheva. În tur, israelienii au câștigat cu 2-0.

Campioana Bulgariei s-a jucat cu ocaziile în prima repriză și a plătit. Pe un contraatac, Cosmin Moți a deviat peste portar șutul lui Ghadir. Keșeru, integralist și el, a pasat cu capul la reușita de 3-0.

Ludogoreț n-a mai reușit să întoarcă încă un rezultat defavorabil din tur și a picat din Ligă. I-a avut în mână pe campionii Israelului, anulase handicapul de două goluri de la pauză, ba chiar îl marcase și pe al treilea, Keșerü prelungind scurt cu capul în careul mic pentru reușita lui Marcelinho. Dar apărarea i-a trădat din nou pe bulgari, la fel ca-n tur, iar Moți, integralist ca și Claudiu, a fost complice la golul decisiv pentru soarta calificării. S-a aruncat în tackling să blocheze șutul lui Ghadir, dar mingea a sărit din el peste portarul Broun în plasă!

Penalty ratat și bară

"Când primești un gol, e puțin mai greu să-ți revii și să joci cu cap. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar după ce am avut 3-0 a picat imediat golul lor. Ne-am aruncat în atac și mai puteam primi două-trei.

Le știam jocul, făcut de căpitanul Melikson și Nwakaeme. Hapoel ne-a dat 3 goluri în 180 de minute din 5 greșeli. Mai avem o șansă în Liga Europa", a mărturisit Moți, care, la 2-0, a trimis un voleu de la 11 metri alături de țintă. Într-un final nervos și dramatic, terminat 10 la 10 (Ohana și Marcelinho eliminați), Ogu a ratat un penalty, iar Nwakaeme a lovit transversala. Forcingul disperat al gazdelor, cu Keșeru ratînd o ocazie, n-a adus nimic.

13-8a fost raportul șuturilor la poartă (5-2 cadrate) pentru Ludogoreț în returul cu Hapoel Beer Sheva, în care s-au acordat 12 cartonașe galbene și două roșii

"O dată ce-am supraviețuit în acest duel cu Ludogoreț, nu ne mai sperie nimic. Ne putem bate cu oricine ca să ajungem în grupele Ligii" Bachar Barak, antrenor Hapoel Beer Sheva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 August 2017, 17:47

"Mulțumim Moti" spun de ani de zile si fanii bulgari. Gafele lui sunt aceleasi ca si pe vremea când juca în tara, fac deliciul adversarilor...

sooos1ck
sooos1ck  •  03 August 2017, 16:38
Postat de adi_stelistul pe 03 August 2017, 15:36

Am citit ca tot Moti a facut si hent la penalty-ul israelienilor.

Da, a cazut si a respins mingea cu mana, mingea ajungea in fata portii!

sooos1ck
sooos1ck  •  03 August 2017, 16:37

Moti, prietenul nostru drag, sa fie el sanatos, sa mai faca si alte greseli!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează